Zeil repareren?

Reiniging, onderhoud en reparatie van zeilen en bootkappen

Zeilen komen in vele soorten en matrialen. Grootzeil, genua, achterlijkzeil, fok en de breerok zijn slechts een paar voorbeelden van types zeilen. Daarnaast zijn er de verschillende materialen zoals laminaat, dacron en katoen. Wat al deze zeilen gemeen hebben is dat door de druk van de wind en de weersinvloeden veel krijgen te verduren. Tijdig onderhoud zorgt er op de lange termijn voor dat u langer van uw zeil kunt blijven genieten.

slide-haven

Zeil repareren? ZONklaar neemt deze klus graag uit handen!

ZONklaar kan naast het wassen ook de meest voorkomende reparaties uitvoeren aan zeilen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld stikwerk van losse stiksels, maar ook het repareren van latzakken of het vervangen van UV stroken.

De medewerkers van ZONklaar zijn gespecialiseerd in het reinigen, en impregneren van o.a. zeilen en zijn door het hele land actief. Zeil repareren? Ook dat kan ZONklaar naar wens voor jou uit handen nemen. Na een grondige inspectie en adviesrapport kan ZONklaar in samenwerking met een ervaren zeilmakerij, alle voorkomende reparatie werkzaamheden voor je uitvoeren. Dit kan ook bij de meeste van onze inzamelpunten.

ZONklaar, gemak op zijn schoonst!

Neem contact op

Daarom ZONklaar:
  • ic-check landelijke dekking
  • ic-check niet tevreden, geld terug
  • ic-check korte levertijden
  • ic-check oplossingsgericht
  • ic-check persoonlijk betrokken
Wij helpen je graag!

ma. t/m vr. 08.00 - 17.00 uur

0515 - 785 435

Chat met ons

Alleen échte vakmensen

Bij ZONklaar vind je stuk voor stuk vakmensen met passie voor hun werk.

ic-erkend-leerbedrijf ic-ebaco