Inzamelpunten

Je vuile boottent of zeil kun je afleveren bij een van onze Inzamelpunten, verspreid door heel Nederland. Ook bij jou in de buurt!

8.7
235 beoordelingen
icon

Zoek een Inzamelpunt bij jou in de buurt

Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken werken wij nauw samen met onze inzamelpunten waar jij vertrouwt jou was opdracht kan inleveren.

Dit gaat als volgt in zijn werk:

  • Kies hieronder je dichtstbijzijnde inzamelpunt en neem vooraf contact met hen op om af te stemmen wanneer je langs wilt komen.
  • Neem op de afgesproken dag je was opdracht mee en zorg dat het droog en zo goed mogelijk gevouwen is en aanwezige plastic vensters zijn opgerold.
  • Wil je vooraf een indicatie over bijvoorbeeld de kosten of de levertijd, kun je die vraag daar stellen
  • Het inzamelpunt vult jouw gegevens in en voert daarna de order door in ons systeem. ZONklaar verzorgt het transport van en naar jouw inzamelpunt

Ook reparaties gewenst?

Als je wil dat eventuele gebreken of versleten stiksels gerepareerd worden, kan het inzamelpunt dit voor je uitvoeren zodra het gereinigd en geïmpregneerd bij hen terug is.

Als het inzamelpunt geen zeilmakerij is, en je wilt toch reparaties laten uitvoeren kunnen wij dit voor je verzorgen. Wanneer je aangeeft dat je eventuele reparaties wilt laten uitvoeren, geef je akkoord voor een bedrag van maximaal € 150,- en daarmee zal onze zeilmaker alle gebreken herstellen. Is het bedrag van € 150 niet toereikend, zal de zeilmaker altijd eerst contact met je zoeken om dit te bespreken.

Zodra alle werkzaamheden zijn afgerond, gaat het inzamelpunt contact met je opnemen zodat je jou was opdracht weer schoon & fris kunt afhalen en genieten van het komende zomerse zonnetje op het water of de camping.

Alle inzamelpunten