Wij zijn ZONklaar

‘Wij geloven dat goed onderhoud een belangrijke sleutel is voor een duurzamer leven’

8.7
235 beoordelingen
icon

ZONklaar staat voor jou klaar

ZONklaar geldt als vakautoriteit op het gebied van wassen, impregneren en renoveren van zeilen, boottenten en zonweringen. ZONklaar heeft ruim 2000 watersportgerelateerde bedrijven als klant, daarnaast doen ook horeca-ondernemingen, retail en vastgoedorganisaties een beroep op ZONklaar. Wij werken niet met tussenpersonen en voeren alle diensten zelf uit.

Netwerk Inzamelpunten

ZONklaar bedient de zakelijke markt en de Nederlandse, Duitse en Belgische particulieren middels een groot netwerk van Inzamelpunten die beheerd worden door zeilmakers en andere watersportondernemers.

Niet tevreden = niet betalen

Niet tevreden? Dan betaal je niet. Klanten beoordelen onze resultaten met gemiddeld een 9. Wij bieden onze klanten gegarandeerd een langere levensduur en een topuitstraling van boottenten, zeilen en buitenzonwering. Onze hardwerkende collega’s zijn erg klantvriendelijk en beschikken over excellente vakkennis.

Unieke ZONklaar reinigingsmethode

Wij beschikken over een uniek ontwikkelde reinigingsmethode en een professioneel uitgeruste wasserij in Sneek (Friesland).We hanteren verschillende processen voor uiteenlopende materialen en vervuilingen: procedures die stuk voor stuk in eigen huis ontwikkeld zijn en doorlopend getest en doorontwikkeld worden.

Zelfverbeterende organisatie

Als zelfverbeterende organisatie leggen we de lat hoog en streven we voortdurend naar betere resultaten en hogere klanttevredenheid. Met plezier resultaatgericht samenwerken, een sterke vertrouwensband binnen het team en de drive om permanent te innoveren zijn hierbij de onmisbare ingrediënten.

Maritieme Sector

Particuliere bootbezitters kunnen bij onze Inzamelpunten (jachthavens, winterstallingen, zeilmakers etc.) verspreid door heel Nederland, Duitsland en België, terecht voor het inleveren van te reinigen zeilen of boottenten. ZONklaar verzorgt de logistiek van en naar de Inzamelpunten.

Door processen zo duurzaam en efficiënt mogelijk uit te voeren nemen wij onze verantwoordelijkheid voor een schone toekomst en een hoge kwaliteit van dienstverlening.

Vastgoed Sector

Naast reinigen en impregneren van alle types buitenzonwering, biedt  ZONklaar een scala aan diensten en producten voor projecten in de vastgoedsector. Op locatie ontzorgen wij onze klanten door het technisch onderhoud te combineren met reiniging en impregneren van het doek. Daarnaast bieden we stalling aan voor markiezen of parasols, reparatie, 48 uurs storingsdienst, een omruilservice of de keuze uit een breed scala aan nieuwe zonweringen. Alles onder één dak met één aanspreekpunt.

De wasserij

Onze wasserij beschikt over professionele apparatuur om iedere zonwering, boottent of zeil veilig en vakkundig te reinigen en te impregneren (waterdicht maken). Voor elk type doek hebben wij de juiste reinigingsmiddelen, allemaal 100% biologisch afbreekbaar.

Het team van ZONklaar staat altijd voor u klaar. Voor elk reinigingsprobleem heeft ZONklaar de juiste oplossing!