Wij zijn ZONklaar

”Wij geloven dat goed onderhoud de belangrijkste sleutel is voor een duurzamer leven.”

ZONklaar staat voor u klaar

ZONklaar bedient de Nederlandse en Europese gebruikers door samen te werken met een groot netwerk van maritieme inzamelpunten en andere partners.

Wij doen dit op verantwoorde wijze met innovatieve oplossingen en technieken met een zelfverbeterende organisatie.

ZONklaar is een jong en innoverend bedrijf met een heldere en ambitieuze visie, vakautoriteit in het onderhoud van boottenten, zeilen en zonweringen voor met name de zakelijke markt.

Wij bieden onze klanten gegarandeerd een langere levensduur en een topuitstraling van hun boottent, zeil of buitenzonwering. Wij beschikken over een uniek ontwikkelde reinigingsmethode en een professioneel uitgeruste wasserij.

Ontwikkelen en innoveren zit in ons DNA, en dit delen we graag met onze partners. Vanuit Sneek bieden wij een onze diensten aan. Onze hardwerkende collega’s zijn erg klantvriendelijk, beschikken over excellente vakkennis en hebben ervaring met alle zonweringsproducten en doeksoorten.

Maritieme Sector

Particuliere bootbezitters kunnen bij onze inzamelpunten (jachthavens, winterstallingen, zeilmakers etc.) verspreid door heel Nederland en Duitsland, terecht voor het inleveren van te reinigen zeilen of boottenten. ZONklaar verzorgt de logistiek van en naar de inzamelpunten.

Door processen zo duurzaam en efficiënt mogelijk uit te voeren nemen wij onze verantwoordelijkheid voor een schone toekomst en een hoge kwaliteit van dienstverlening.

Vastgoed Sector

Naast reinigen en impregneren van alle types buitenzonwering, biedt  ZONklaar een scala aan diensten en producten voor projecten in de vastgoedsector. Op locatie ontzorgen wij onze klanten door het technisch onderhoud te combineren met reiniging en impregneren van het doek. Daarnaast bieden we stalling van markiezen of parasols, reparatie, 48 uurs storingsdienst, een omruilservice of een breed scala aan nieuwe zonweringen. Alles onder één dak met één aanspreekpunt.

De wasserij

Onze wasserij beschikt over professionele apparatuur om iedere zonwering, boottent of zeil veilig en vakkundig te reinigen en te impregneren (waterdicht maken). Voor elk type doek hebben wij de juiste reinigingsmiddelen, allemaal 100% biologisch afbreekbaar.

Het team van ZONklaar staat altijd voor u klaar. Voor elk reinigingsprobleem heeft ZONklaar de juiste oplossing!