Zonnescherm reinigen & impregneren met 10% korting

Voorzomeractie tot en met 31 mei

8.7
188 beoordelingen
icon

Is jouw zonwering al klaar voor de zomer?

Wij reinigen je zonwering in 3 stappen

Wij ontwikkelden in eigen huis een onderhoudsprocedé inclusief reinigings- en impregneermiddelen. Je zonnewering wordt niet alleen stralend schoon, maar krijgt ook een gedegen onderhoud, waardoor deze jaren langer meegaat! Natuurlijk werken we met middelen die 100% afbreekbaar zijn.

Stap 1 Zonnescherm schoonmaken

Na het droog afborstelen van het doek, wassen we het zonnescherm met een speciaal (in eigen huis) ontwikkelde shampoo. Met een zachte borstel brengen we het middel diep in de vezels aan en laten we het enige tijd inweken. Hierdoor verdwijnt niet alleen het oppervlaktevuil, maar ook het vuil dat diep in het doek doorgedrongen is. Naderhand spoelen we het zonnescherm af met schoon water en laten we het drogen.

Hardnekkige vlekken zoals weervlekken, alg, schimmel en vogelpoep gaan we te lijf met een speciale nabehandeling.

Stap 2. Zonnescherm impregneren

Om je zonnescherm weer de juiste bescherming en waterdichtheid te geven, brengt ZONklaar een nieuwe coating aan. Deze coating, destijds door de fabriek aangebracht, is na een aantal jaren niet meer toereikend. Deze vuil- en waterafstotende coating zorgt voor optimale bescherming tegen onder andere: algen, groene aanslag, (regen)water, schimmels, weervlekken, atmosferisch vuil, zout water en spinnenpoep. Ook zal de kleurechtheid langer gewaarborgd blijven door het unieke UV kleurfilter die in de coating verwerkt is.

Stap 3. Zonnescherm onderhoud & reparaties

ZONklaar kan ook reparatiewerk uitvoeren aan het scherm. Of het nu gaat om kapotte onderdelen of periodiek onderhoud, ZONklaar kan dit voor je verzorgen. Alles wat mechanisch beweegt heeft af en toe onderhoud nodig, wil je er lang plezier aan kunnen beleven. Tijdens het technisch en mechanisch onderhoud, wordt alles gecontroleerd, gesmeerd, en waar nodig bijgesteld.

Toch een nieuw doek voor je zonnescherm?

Is het doek echt gaar of extreem vervuild en niet meer te redden? Als de ophangconstructie nog wel in goede staat is, kun je bij ons een nieuwe stof uitzoeken. Dit kunnen we voor elk type buitenzonwering verzorgen.

Niet tevreden = niet betalen

Misschien denk je, maar onze zonneschermen zijn wel heel vies, krijgen ze die allemaal schoon? Het antwoord is in bijna alle gevallen ja, ze worden onherkenbaar schoon dankzij de unieke behandeling die door ZONklaar is ontwikkeld. Ook voor de enkeling die niet meer te “redden” is, hebben we een passende oplossing! Ben je niet tevreden over het resultaat? Dan betaal je niet!

Gun je zonnescherm een langer leven

Het is aan te raden om een keer in de 2 jaar preventief onderhoud uit te laten voeren. Hierdoor blijft je zonwering schoon en waterdicht. Je voorkomt onnodige schade en dure reparaties. Daarmee is je zonnescherm verzekerd van een langer leven en kan aanschaf van een nieuw zonnescherm worden uitgesteld.

Pagina's

Zonnescherm reinigen & impregneren met 10% korting

Voorzomeractie tot en met 31 mei

Lees verder

Verschillende typen zonweringen

Wij reinigen, repareren en impregneren verschillende typen zonweringen:


Knikarmschermen en uitvalschermen

Knikarmschermen en uitvalschermen behandelen we met speciale shampoo. Het horizontaal gespannen doek dient goed gereinigd te worden. Middels deze shampoo wordt het vuil tot diep in het doek gereinigd, waardoor niet alleen het oppervlaktevuil verdwijnt. Vervolgens spoelen we het knikarmschermdoek af met schoon water, daarna drogen wij het doek. Tenslotte brengen wij nog coating aan, dit is een beschermlaag die ervoor zorgt dat jouw doek nog voor langere tijd meegaat! Wij kunnen daarnaast ook technisch onderhoud aan je zonwering verrichten. Denk hierbij aan het ombouwen van handmatige bediening van het zonnescherm naar elektrische bediening.Markiezen

Van welke kant de zon ook schijnt, een markies biedt altijd optimale bescherming. Voor zowel moderne als klassieke gevels zorgt een markies vaak voor een verrassend effect. We reinigen en impregneren je markiezen niet alleen, maar verzorgen ook alle mogelijke reparaties uit. Lees meer


Screens

ZONklaar maakt screens op een unieke manier weer fris en schoon. Wij zorgen ervoor dat de minuscule deeltjes uit het glasvezeldoek verdwijnen en brengen vervolgens een laag aan waardoor vervuiling zich minder snel hecht aan het glasvezeldoek.


Terrasluifel en terrasoverkapping

Bij een terrasluifel of terrasoverkapping zorgen wij ervoor dat deze allereerst goed (droog) geborsteld wordt. Vervolgens brengen wij onze speciale shampoo aan, waardoor het vuil tot diep in de vezels verdwijnt. Naderhand spoelen we de luifel af met schoon water. Vervolgens brengen we de coating aan op de luifel, voor een langer leven van de terrasluifel of terrasoverkapping. Als het nodig is voeren wij ook technisch onderhoud uit.