Zonwering reinigen? Laat ze professioneel opknappen!

'Groen' is momenteel een populaire term, behalve als het over de aanslag op je zonwering gaat. Veel voorkomende gebreken bij oudere zonweringen zijn: groene algaanslag, zwarte strepen van regenwater, het weer, schimmel en vogelpoep.

Bij markiezen zijn vaak de biezen (spijkerband) en de volants (de onderste vaak gegolfde rand) na verloop van tijd op. Knikarmen of uitvalschermen krijgen behalve vervuild doek ook te maken met andere gebreken in de vorm van slaphangend stof, kapotte onderdelen of een slechtlopend mechanisme.

ZONklaar is gespecialiseerd in het oplossen van deze problemen en zorgt ervoor dat je weer kunt genieten van de zonwering met de uitstraling en het bedieningsgemak waar je voor viel bij de aanschaf.

zonwering-voor zonwering-na

De uitstraling van nieuwe zonweringen voor een fractie van de prijs
Misschien denk je: 'maar die van ons zijn wel heel vies, krijgen ze dat allemaal schoon?' Het antwoord is in bijna alle gevallen: ja. De schermen worden onherkenbaar schoon dankzij een unieke behandeling die door ZONklaar is ontwikkeld. Zelfs voor dat scherm 'dat echt niet meer  te redden' is, heeft ZONklaar een passende oplossing!

Landelijke dekking
ZONklaar is door het hele land actief, onze goed opgeleide mensen komen graag bij je langs.

Daarom ZONklaar:
  • ic-check landelijke dekking
  • ic-check niet tevreden, geld terug
  • ic-check korte levertijden
  • ic-check oplossingsgericht
  • ic-check persoonlijk betrokken

Stallen bij ZONklaar

ic-hotelGeen tijd en/of ruimte voor het stallen van je zonwering, parasollen of kussensets?

Reserveer je plekje!