Inzamelpunt worden?

Door onze expertise in het reinigen en impregneren van boottenten en zeilen hebben zo’n 200 zeilmakers en andere watersportbedrijven de weg naar ons weten te vinden.

8.7
232 beoordelingen
icon

Inzamelpunt worden of grote volumes wassen?

Om onze particuliere klanten zo goed en zo snel mogelijk van dienst te zijn, werken wij met ZONklaar Inzamelpunten. Verspreid over heel Nederland, Duitsland en België beheren onze partners een ZONklaar Inzamelpunt. Particulieren kunnen hier hun boottent of zeil afgeven voor reiniging, impregnering en reparaties. Ook aanvragen die rechtstreeks bij ons binnenkomen sturen wij door naar het dichtstbijzijnde Inzamelpunt. Dus via ZONklaar kun je zeker extra omzet verwachten die je anders misloopt. De meeste Inzamelpunten van ZONklaar zijn in het beheer zijn van zeilmakers, benodigde reparaties worden doorgaans bij jou als partner uitgevoerd.

Hoe werkt een Inzamelpunt?

Particulieren kunnen hun wasopdracht op jouw locatie afleveren. Jij verzorgt de offerte en wij halen de wasopdrachten bij jou op de locatie op. Nadat ze door ZONklaar zijn behandeld, ontvang je alle wasopdrachten fris en schoon terug. Hiermee kun je jouw klanten extra van dienst zijn, en natuurlijk ontvang je van ons een mooie marge.

Welke wasopdrachten verzorgen wij voor jouw klanten?

Wij helpen jouw klanten graag bij het verzorgen van al het reinigings- en impregneerwerk van alle bootkappen, zeilen, huiken, voortenten, winterkleden en kussensets. We verzorgen het hele traject, zodat voor jou de inspanningen minimaal zullen zijn.

Dit levert een partnerschap als Inzamelpunt jou op

• Een plezierige en duurzame samenwerking.
• De perfecte aanvulling op de service aan jouw klanten
• Resultaat dat jouw klanten gemiddeld met een 9 beoordelen.
• Verhoging van jouw omzet en dienstenaanbod.
• Je lift mee op de marketingtools van ZONklaar en verhoogt je vindbaarheid in Google.
• Je profiteert van de kennis & kunde van ons als vakautoriteit op het gebied van reinigen & impregneren