Voortenten reinigen, repareren en impregneren.

8.7
199 beoordelingen
icon

Voortenten caravans reinigen

Naast de reiniging van boottenten, zeilen, zonweringen en parasols, is het ook mogelijk om bij ZONklaar de voortent van uw caravan te laten reinigen. Een voortent is natuurlijk onderhevig aan allerlei weersomstandigheden en daardoor ziet de voortent er aan het einde van het zomerseizoen niet meer zo uit als aan het begin. Wij reinigen en inpregneren uw voortent graag voor u, zodat u weer kunt genieten van een schone en frisse voortent.

Voortenten caravans repareren

Een voortent creëert een leefruimte aansluitend op uw caravan en beschermt deze tegen weersinvloeden. Daarnaast is de voortent het visitekeertje van uw fraaie caravan. Kleine of grote scheuren of gaten horen natuurlijk niet thuis in uw voortent. Zijn er operaties nodig aan uw voortent? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De specialisten van ZONklaar repareren uw voortent op professionele wijze, waardoor u weer extra veel plezier zult beleven aan uw voortent.

Voortenten impregneren

Wanneer u op vakantie in Italië bent en er hevige buien overtrekken, wilt u natuurlijk wel de garantie dat u droog in uw voortent kunt blijven zitten. Wij kunnen de voortent van uw caravan impregneren, zoals wij dat ook met zeilen, boottenten en parasols doen. Het impregneren vergroot de levensduur van uw voortent aanzienlijk en zorgt er bovendien voor dat hij water- en vuilafstotend wordt.