Voortenten reinigen, repareren en impregneren.

8.7
228 beoordelingen
icon

Voortenten caravans reinigen

Een voortent creëert een leefruimte aansluitend op je caravan en beschermt deze tegen weersinvloeden. Daarnaast is het  visitekeertje van je fraaie caravan. Een voortent is natuurlijk onderhevig aan allerlei weersomstandigheden en daardoor ziet hij er aan het einde van het zomerseizoen niet meer zo uit als aan het begin. Wij reinigen en impregneren jouw tent graag voor je. Zodat jij weer kunt genieten van een schone en frisse voortent.

Voortenten caravans repareren

Scheuren of gaten horen niet thuis in een tent. Zijn er operaties nodig? Breng jouw voortent naar het Inzamelpunt bij jou in de buurt. In samenwerking met onze gespecialiseerde partners zorgen wij ervoor dat jouw voortent weer in topconditie komt.

Voortenten impregneren

Wanneer je op vakantie in Italië bent en er hevige buien overtrekken, wil je natuurlijk wel de garantie dat jij en je gezin droog blijven. Wij kunnen de voortent van je caravan impregneren, zoals wij dat ook met zeilen, boottenten en parasols doen. Het impregneren vergroot de levensduur van je voortent aanzienlijk en zorgt er bovendien voor dat hij water- en vuilafstotend wordt.