Kussens en hoezen

De kussens en kussenhoezen van je boot laat je reinigen bij ZONklaar.

8.7
232 beoordelingen
icon

Kussens en hoezen

Bootkussens en hoezen zijn het visitekaartje van je boot. De kussens zorgen voor het nodige comfort, maar krijgen veel te verduren. Ze worden dag in dag uit blootgesteld aan zonlicht en komen regelmatig in aanraking met zeewater. Hierdoor zien ze er na verloop van tijd niet meer zo fris uit. Tijd om ze naar ZONklaar te brengen. ZONklaar blaast nieuw leven in je vervuilde bootkussens zodat ze er weer als nieuw uitzien.

We nemen jou graag het vervelende werk uit handen. Je kussens en hoezen wassen we op professionele manier in onze wasserij . Bovendien impregneren we ze ook nog eens, waardoor ze weer vuil- en waterafstotend worden. Normaal gesproken kunt je ze binnen twee weken weer bij ons ophalen en zijn ze weer zoals jij ze het liefste ziet: schoon en als nieuw!

Naast de bootkussens, is het ook mogelijk je caravankussen te laten reinigen en impregneren. Daarvoor volgen we dezelfde werkwijze.

Bootkussens met vulling kunnen uitsluitend rechtstreeks worden aangeleverd bij ZONklaar in Sneek, aangezien kussens (vaak) niet in onze transportdozen passen en (vaak ook) te lang zijn voor een palletzending. Bel met ZONklaar op 0515-785435 voor een juist en concreet advies.