Sprayhood reinigen (met achtertent)

Breng je sprayhood naar een van onze Inzamelpunten voor een professionele opknapbeurt.

8.7
235 beoordelingen
icon

Sprayhood reinigen

Sprayhood reinigenDe sprayhood is het visitekaartje van je boot. Om de levensduur te verlengen en het uiterlijk te verfraaien, is het belangrijk om de bootkap periodiek te reinigen en te voorzien van een nieuwe beschermende coating. Het doek staat immers voortdurend bloot aan allerlei vervuilende elementen. Ook schimmel- of weervlekken ontsieren de sprayhood en zorgen voor een kortere levensduur.

ZONklaar weekt de sprayhood gedurende tien tot vijftien uur in een speciaal ontwikkeld bassin, waardoor zelfs het meest hardnekkige vuil loslaat. Het bassin is uitgerust met een gesloten filter- en verwarmingssysteem. Hierdoor behouden het water en het reinigingsmiddel continu de juiste verhouding. Hierdoor behalen we een optimaal resultaat. Het weekproces vindt plaats bij een temperatuur van maximaal 30 ⁰C. Het proces is hierdoor  gegarandeerd 100% krimpvrij. Vlekken, die na het weekproces niet verdwenen zijn, geven we een nabehandeling. Tot slot spuiten we de sprayhood af in onze spuitcabine en hangen we de kap uit om te drogen.

Achtertent

Heeft jouw sprayhood een achtertent? Ook dat is geen probleem. ZONklaar voorziet zowel de sprayhood als de achtertent van een professionele opfrisbeurt, zodat je boot weer klaar is voor een nieuw vaarseizoen. Voor elk type sprayhood (en achtertent) heeft ZONklaar de juiste reinigingsmiddelen.