Je boot winterklaar maken

Een schone en geïmpregneerde wintertent beschermt je boot tegen vuil, stof en weersinvloeden. Met onze coating is je wintertent gegarandeerd waterdicht!


beoordelingen
icon

Je wintertent schoon

Als het vaarseizoen is afgelopen, is het tijd om de boot weer winterklaar te maken. De wintertent beschermt je boot in de winter tegen gure weersinvloeden zoals harde wind, regen en zelfs sneeuw. Een wintertent houdt de boot schoon en droog en zorgt dat vuil geen kans krijgt. Maar voordat je de boot van het winterkleed voorziet, is het belangrijk dat het doek schoon en vrij van vuil is. Door je wintertent regelmatig schoon te maken, verleng je de levensduur van het doek en van de boot aanzienlijk.

Voorkomen is beter dan herstellen

Allereerst verwijderen we het oppervlaktevuil en laten we de tent weken in een speciaal door ons ontwikkeld bassin. Na het weekproces borstelen we de tent schoon en spoelen we deze af. ZONklaar brengt vervolgens een speciale coating aan, voor optimale bescherming en volledige waterdichtheid. Deze coating beschermt onder andere tegen algen, aanslag, water, schimmel, weer en UV-straling.

Tot slot onderwerpen we de wintertent aan een kritische inspectie. Eventuele gebreken kunnen wij direct herstellen. Voor alle voorkomende reparatiewerkzaamheden, heeft ZONklaar een passende oplossing.