Kuiptent reinigen

Je kuiptent beschermt jou tegen zon, regen en wind. Laat je kuiptent grondig reinigen. Wij werken met reinigingsmiddelen die biologisch afbreekbaar zijn.

8.7
232 beoordelingen
icon

De nieuwste apparatuur en reinigingsmiddelen

Veel mensen denken nog steeds dat het goed is om de kuiptent met groene zeep te reinigen, maar juist dit middel laat een vettig laagje achter dat een perfecte voedingsbodem vormt voor schimmels. ZONklaar werkt daarom met de juiste reinigingsmiddelen die natuurlijk 100% biologisch afbreekbaar zijn. De wasserij beschikt over de nieuwste apparatuur en hierdoor kunnen we zelfs de meest kwetsbare doeken reinigen.

We spuiten de kuiptent allereerst onder gereduceerde druk af en ontdoen deze van al het vuil. Vervolgens laten we het object weken in een speciaal ontwikkeld bassin. Na het weekproces spuiten we al het losgeweekte vuil eraf gespoten in onze spuitcabine. Kuiptenten die bij ZONklaar in de wasserij komen zijn vaak ouder dan vijf jaar. Omdat de stiksels van tenten vaak maximaal vijf jaar meegaan, verzorgt ZONklaar ook de vernieuwing van het stikwerk.