Giekkleed reinigen

Een goed onderhouden giekkleed zorgt voor een frisse uitstraling van je boot. Als je ‘m professioneel laat reinigen heb je  er extra lang plezier van!

8.7
235 beoordelingen
icon

Giekkleed reinigen

Een goed onderhouden giekkleed zorgt voor een frisse uitstraling van je boot. Het is daarom belangrijk om dit doek regelmatig een grondige onderhoudsbeurt te geven. Het doek wordt dag in dag uit blootgesteld aan weer en wind en dit heeft invloed op de kwaliteit van het giekkleed. Het is daarom belangrijk om regelmatig het kleed schoon te maken en opnieuw te impregneren. Een goed onderhouden giekkleed staat garant voor een extra lange levensduur.

Schoonmaakproces

ZONklaar verwijdert allereerst het oppervlaktevuil van het doek. Door middel van een speciaal ontwikkeld bassin, wordt zelfs het meest hardnekkige vuil losgeweekt. Vervolgens spuiten we het kleed schoon in de spuitcabine en vindt er nog een laatste controle plaats. Dan brengen we een beschermende coating aan, deze maakt het doek weer water- en vuilafstotend. Zijn er reparaties nodig? Tot slot voeren we eventuele reparaties uit, natuurlijk altijd in overleg met jou.  En dan is je giekkleed weer als nieuw!