Cabrioletkap reinigen

Laat je cabrioletkap professioneel reinigen voor een stralend resultaat. Ook schimmel-, roest- en olievlekken verdwijnen als sneeuw voor de zon!

8.7
235 beoordelingen
icon

Cabrioletkap laten reinigen

De cabrioletkap staat voortdurend bloot aan allerlei vervuilende elementen. Schimmel- of weervlekken ontsieren de kap en zorgen voor een significant kortere levensduur. Het periodiek reinigen van de cabrioletkap en het aanbrengen van een beschermende coating verhoogt de levensduur aanzienlijk.

Onze werkwijze
We weken de cabrioletkap zo’n tien tot vijftien uur in een speciaal door ons ontwikkeld bassin. Hierdoor komt al het vuil los van de kap. Het bassin is uitgerust met een gesloten filter en een verwarmingssysteem. Hierdoor behouden het water en het reinigingsmiddel continu de juiste verhouding. Dit levert het optimale resultaat op. De temperatuur in het bassin is maximaal 30 ⁰C.  Hierdoor is het proces 100% krimpvrij.

Schimmel-, roest- en olievlekken die na het weekproces niet verdwenen zijn geven we een nabehandeling. In onze spuitcabine  spuiten we onder gereduceerde druk al het vuil van de kap. Hierna hangen we de kap uit om te drogen.

Je cabrioletkap professioneel laten reinigen? ZONklaar is je partner op het gebied van reiniging en coating. Vraag vrijblijvend een offerte aan!