Laat je terrasluifel professioneel schoonmaken

8.7
232 beoordelingen
icon

Terras zomerklaar

Het voorjaar is de tijd om je terras weer zon- en zomerklaar te maken. Het terras is namelijk het visitekaartje van je bedrijf of woning. Een terrasluifel of zonnedoek maak je nu eenmaal niet zo makkelijk zelf schoon en daarom neemt ZONklaar je deze vervelende klus graag uit handen.

Op locatie laten wassen

Voor de levensduur van een zonwering is het belangrijk dat het doek regelmatig voorzien wordt van een onderhoudsbeurt. ZONklaar komt daarom graag bij je langs om de terrasluifel of het zonnedoek van een grote onderhoudsbeurt te voorzien. Allereerst wordt het oppervlaktevuil verwijderd en vervolgens wordt het doek behandeld met een speciale zeep. Voor elke type doek beschikt ZONklaar over de juiste reinigingsmiddelen. Na een speciale inweektijd wordt het product goed afgespoten. Een speciaal aangebrachte coating zorgt er tot slot voor dat het doek weer vuil- en waterafstotend is.

Je kunt je zonnedoek ook zelf demonteren en langsbrengen in de wasserij van ZONklaar, daarmee profiteer je van maar liefst 15% korting.

Mechanisch onderhoud en reperaties

Naast het reinigen en coaten, kan je ook voor reparatie- en renovatiewerk terecht bij ZONklaar in Sneek. Dankzij gerichte reparaties of de vervanging van onderdelen, kunnen zonweringen weer een lange tijd mee. Is de ophangconstructie van de zonwering nog wel goed, maar is het doek niet meer te redden? ZONklaar helpt je mee om een nieuwe stof uit te zoeken.