ZONklaar is jouw partner in de reinigingswereld

ZONklaar biedt een totaalpakket aan oplossingen
met één aanspreekpunt voor alle diensten. Reinigen & impregneren van zeilen, bootkappen en zonwering: ZONklaar biedt altijd het juiste advies.

8.7
232 beoordelingen
icon

Specialist in reinigen & impregneren

ZONklaar biedt een totaalpakket aan oplossingen met één aanspreekpunt voor alle diensten. Reinigen, impregneren van zeilen, bootkappen en zonwering: ZONklaar geeft je altijd het juiste advies.

We werken met een unieke reigingsmethode en een professioneel uitgeruste wasserij in Sneek (Friesland). Voor de reiniging van zonweringen is ons team door het hele land actief. Onze goed opgeleide mensen komen graag bij jou langs om je zonnescherm een opknapbeurt te geven.

Wij zijn gespecialiseerd in de zakelijke markt. Wij werken veel samen met en voor zeilmakers, jachthavens, winterstalling, jachtbouw&verhuur, watersportwinkels, horeca en zorginstellingen.

Inzamelpunt worden bij ZONklaar

Ben jij eigenaar van een watersportgerelateerd bedrijf en wil je jouw klanten een complete service bieden? Word dan Inzamelpunt bij ZONklaar. Wij helpen jouw klanten graag bij het verzorgen van al het reinigings- en impregneerwerk van alle bootkappen, zeilen, huiken, voortenten, winterkleden en kussensets.

Branches en bedrijven met wie wij werken:

 

 

Waarom je als bedrijf goed zit bij ZONklaar

ZONklaar biedt een totaalpakket aan oplossingen met één aanspreekpunt voor alle diensten. Reinigen, impregneren, renoveren of overkleden: ZONklaar biedt altijd het juiste advies.

De voordelen:

  • landelijke dekking
  • niet tevreden, geld terug
  • korte levertijden
  • oplossingsgericht
  • persoonlijk betrokken