Huik, maindrop en lazybag

Laat je huik, maindrop of lazybag professioneel reinigen door ZONklaar. Zo bescherm je je zeilen tegen UV-stralen en vervuiling en verleng je hun levensduur.

8.7
235 beoordelingen
icon

Professioneel reinigen

Een goed onderhouden huik, maindrop of lazybag is niet alleen belangrijk voor de bescherming of het gebruik van de zeilen, maar het is ook het visitekaartje van je boot. Het zorgt namelijk voor een mooie en frisse uitstraling. Daarom is het belangrijk dat deze er netjes en verzorgd uitziet. ZONklaar weet dit als geen ander. Wij voorzien je huik, lazybag of maindrop van een grondige daarom graag  van een onderhoudsbeurt zodat deze er weer als nieuw uitziet.

Allereerst spuiten we het object onder gereduceerde druk af en ontdoen we het van al het vuil. Vervolgens laten we het zo’n tien tot vijftien uur weken in een speciaal door ons ontwikkeld bassin. Hierdoor weekt zelfs het meest hardnekkige vuil los. Na het weekproces wordt het losgeweekte vuil eraf gespoten in de spuitcabine. Vervolgens hangen we het uit om te drogen en kan er nog een laatste controle plaatsvinden.

Complete check-up

Tot slot wordt er een complete check-up gedaan en kunnen er, indien wenselijk, reparaties door ons uitgevoerd worden. ZONklaar zet zich altijd in voor het hoogst haalbare resultaat en we helpen je graag om je canvaswerk in een goede conditie te houden.