Voortent

Is je voortent aan een opfrisbeurt toe? Breng ‘m naar een ZONklaar Inzamelpunt. Na reiniging en impregneren is je tent weer stralend schoon en gegarandeerd waterdicht!

8.7
202 beoordelingen
icon

Voortenten caravans reinigen

Naast de reiniging van boottenten, zeilen, zonweringen en parasols, is het ook mogelijk om bij ZONklaar de voortent van je caravan te laten reinigen. Een voortent is natuurlijk onderhevig aan allerlei weersomstandigheden en daardoor ziet de voortent er aan het einde van het zomerseizoen niet meer zo uit als aan het begin. Wil je het visitekaartje van je caravan weer helemaal up to date krijgen? Wij reinigen en impregneren je voortent met plezier.

Voortenten caravans repareren

De voortent is het visitekeertje van je fraaie caravan. Wij reinigen en impregneren je voortent zodat deze weer schoon en vooral ook weer waterdicht is. Kleine of grote scheuren of gaten wil je natuurlijk ook niet zien in je voortent. Dus mochten er aan jouw voortent toch reparaties moeten plaatsvinden, dan ben je bij ons aan het juiste adres. De specialisten van ZONklaar repareren je voortent op professionele wijze, waardoor je weer zorgeloos op pad gaat!

Voortenten impregneren

Wanneer je op vakantie in Italië bent en er hevige buien overtrekken, wil jenatuurlijk wel de garantie dat je het ook  droog houdt in je voortent. Net als het impregneren van zeilen, boottenten en parasols kunnen wij ook de voortent van je caravan impregneren. Het impregneren vergroot de levensduur van je voortent aanzienlijk en zorgt er bovendien voor dat hij water- en vuilafstotend wordt.