Voortent

Is je voortent aan een opfrisbeurt toe? Breng ‘m naar een ZONklaar Inzamelpunt. Na reiniging en impregneren is je tent weer stralend schoon en gegarandeerd waterdicht!


beoordelingen
icon

Voortenten caravans reinigen

Naast de reiniging van boottenten, zeilen, zonweringen en parasols, is het ook mogelijk om bij ZONklaar de voortent van je caravan te laten reinigen. Een voortent is natuurlijk onderhevig aan allerlei weersomstandigheden en daardoor ziet de voortent er aan het einde van het zomerseizoen niet meer zo uit als aan het begin. Wil je het visitekaartje van je caravan weer helemaal up to date krijgen? Wij reinigen en impregneren je voortent met plezier.

Voortenten caravans repareren

De voortent is het visitekeertje van je fraaie caravan. Wij reinigen en impregneren je voortent zodat deze weer schoon en vooral ook weer waterdicht is. Kleine of grote scheuren of gaten wil je natuurlijk ook niet zien in je voortent.  Zijn er operaties nodig? Breng jouw voortent naar het Inzamelpunt bij jou in de buurt. In samenwerking met onze gespecialiseerde partners zorgen wij ervoor dat jouw voortent weer in topconditie komt.

 

Voortenten impregneren

Wanneer je op vakantie in Italië bent en er hevige buien overtrekken, wil jenatuurlijk wel de garantie dat je het ook  droog houdt in je voortent. Net als het impregneren van zeilen, boottenten en parasols kunnen wij ook de voortent van je caravan impregneren. Het impregneren vergroot de levensduur van je voortent aanzienlijk en zorgt er bovendien voor dat hij water- en vuilafstotend wordt.