Voortenten caravans reinigen

Naast de reiniging van boottenten, zeilen, zonweringen en parasols, is het ook mogelijk om bij ZONklaar uw voortent van uw caravan te laten reinigen. Een voortent is natuurlijk onderhevig aan allerlei weersomstandigheden en daardoor ziet de voortent er aan het einde van het zomerseizoen niet meer zo uit als aan het begin. Om uw visitekaartje van uw caravan weer helemaal te krijgen zoals u dat wil, reinigen en impregneren wij uw voortent met plezier.

Voortenten caravans repareren

De voortent van uw caravan is natuurlijk het visitekeertje van uw fraaie caravan. Kleine of grote scheuren of gaten wilt u dan natuurlijk ook niet zien in uw voortent. Maar mocht er aan uw voortent toch reparaties moeten plaatsvinden, dan bent u bij ons aan het juiste adres. De specialisten van ZONklaar repareren uw voortent op professionele wijze, waardoor u weer extra veel plezier zult beleven aan uw voortent.

Voortenten impregneren

Wanneer u op vakantie in Italië bent en er hevige buien overtrekken, wilt u natuurlijk wel de garantie dat u droog in uw voortent kunt blijven zitten. Net als het impregneren van zeilen, boottenten en parasols kunnen wij ook de voortent van uw caravan impregneren. Het impregneren vergroot de levensduur van uw voortent aanzienlijk en ook zorgt het ervoor dat hij water- en vuilafstotend wordt.