Laat je kite reinigen

Wij van ZONklaar zijn gespecialiseerd in het reinigen en impregneren van kites. Breng je kite naar een van onze Inzamelpunten en wij regelen het voor je!

8.7
235 beoordelingen
icon

De reiniging van je kite

UV-straling, zout water en zand tasten het doek van je kite aan en hierdoor wordt het steeds vatbaarder voor schimmels en ander vuil. Na verloop van tijd wordt de vlieger ook steeds slapper, neemt het meer water op en verliest het zijn vorm. Daarom is het belangrijk om de kite regelmatig te laten reinigen en impregneren. ZONklaar maakt je kite weer als nieuw.

Waterafstotende coating

Het lijkt misschien makkelijk om je kite zelf te reinigen, maar er komt meer bij kijken dan je denkt. Met alleen een shampoo of ander reinigingsmiddel ben je er nog niet. De temperatuur en inweektijd zijn namelijk bepalend voor het eindresultaat. ZONklaar weet dit als geen ander en neemt je deze vervelende klus graag uit handen. De medewerkers van ZONklaar zijn gespecialiseerd in het reinigen en impregneren van kites. Breng je kite naar een van onze Inzamelpunten en wij regelen het voor je!

Naast het reinigen en schoonmaken, voorziet ZONklaar de kite van een beschermende coating waardoor het doek weer vuil- en waterafstotend is. Door deze beschermlaag blijft de kite droog en neemt het geen water op. Het op tijd laten reinigen en impregneren zorgt ervoor dat het vuil niet in het doek trekt en dit zorgt voor een extra lange levensduur.