Laat je knikarmscherm professioneel reinigen

Verleng de levensduur van je knikarmscherm met een regelmatige onderhoudsbeurt. We reinigen, impregneren en repareren je scherm.

8.7
226 beoordelingen
icon

Knikarmscherm schoonmaken op locatie

Als het doek van de zonwering droog is afgeborsteld, wordt het zonnescherm gewassen met een door ZONklaar ontwikkelde shampoo. Met een zachte borstel brengen we het middel diep in de vezel aan om te weken. Hierdoor wordt niet alleen het oppervlaktevuil verwijderd, maar ook vuil in het doek zelf. Naderhand spoelen we het zonnescherm met schoon water af en kan het drogen. Na het drogen stellen we het scherm indien nodig opnieuw af, zodat het mooi recht is uitgelijnd en soepel in- en uitschuift.

  

Impregneren / coaten

De laatste stap in het schoonmaakproces is het aanbrengen van de coating. Deze beschermlaag zat erop toen het doek de fabriek verliet, maar in de loop der tijd verdwijnt deze door alle weersinvloeden of na een reinigingsbeurt. Door deze impregneerbehandeling zal het doek weer vuil- en waterafstotend zijn, omdat vuil zich niet makkelijk meer aan het doek kan hechten. De kleurechtheid zal langer gewaarborgd blijven door een uniek UV-kleurfilter die in de coating verwerkt is.

Technisch en mechanisch onderhoud

Tijdens het technisch en mechanisch onderhoud, wordt alles gecontroleerd, gesmeerd, en waar nodig bijgesteld. Ook kunnen we bijvoorbeeld een handmatige bediening ombouwen naar een elektrische bediening.