Afdekzeil laten reinigen

We reinigen je afdekzeil op een duurzame en slijtagevrije manier met de Airless Washing Methode

8.7
188 beoordelingen
icon

Afdekzeil professioneel reinigen

Een afdekzeil beschermt je boot tegen wind, regen en andere soorten vervuiling. Afdekzeilen hebben tijdens het vaarseizoen veel te lijden en daarom is het verstandig om  je vervuilde afdekzeil tijdig professioneel te laten reinigen door ZONklaar. Langdurig vuil kan namelijk het zeil beschadigen en daarmee de levensduur van het doek aantasten.

Slijtagevrij wassen

We reinigen je zeilen op een innovatieve, duurzame en slijtagevrije manier met de Airless Washing Methode. We plaatsen de zeilen in een roestvrijstalen vacuümkamer. De machine verwijdert de lucht en water uit de holtes tussen de zeillagen, introduceert vervolgens het reinigingsmiddel dat in elke laag doordringt. Tot slot voorzien we het doek van een water- en vuilafstotende coating. Naast het reinigen en coaten, kun je ook voor reparatie- en renovatiewerk bij ZONklaar terecht.

Breng je zeil naar een Inzamelpunt

Het zelf wassen en schoonmaken van je afdekzeil lijkt makkelijk, maar er komt vaak meer bij kijken dan je denkt. ZONklaar neemt je deze vervelende klus daarom graag uit handen. De medewerkers van ZONklaar zijn gespecialiseerd in het reinigen en impregneren van zeilen en canvaswerk en zijn door het hele land actief. Breng je afdekzeil naar het dichtstbijzijnde Inzamelpunt en wij zorgen ervoor dat jouw afdekzeil weer als nieuw is.