Screens reinigen

Laat je screens reinigen met de unieke ZONklaar-methode. Wij verwijderen vuil, vervelende luchtjes en bruine verkleuring.

8.7
235 beoordelingen
icon

Laat je screens professioneel reinigen

Met screens houd je de zon buiten en het binnenklimaat heerlijk koel. Het fris en schoonhouden van je is best een lastige klus. Een gewone screen of ritsscreen is erg praktisch in gebruik. Maar dit doek heeft ook minder goede eigenschappen. In het fijnmazige doek blijft na verloop van tijd atmosferisch vuil hangen. Dit heeft vaak een bruine verkleuring en vervelende luchtjes tot gevolg. Dit merk je meestal als het raam open staat. ZONklaar maakt screens op een unieke manier weer fris en schoon.

 

 

Zo reinigen wij jouw screens

ZONklaar heeft een unieke werkwijze ontwikkeld om screens weer schoon en fris te maken. Wij zorgen ervoor dat de minuscule deeltjes uit het glasvezeldoek verdwijnen en brengen vervolgens een laag aan waardoor vervuiling zich minder snel hecht aan het glasvezeldoek. Door de behandeling verdwijnen de minuscule deeltjes uit het glasvezeldoek en blijft er een laag achter waar nieuwe vervuiling zich minder snel aan kan hechten. We adviseren je om screens een keer in de vijf jaar te laten reinigen.

Wil jij je screens schoon en fris houden? Wij helpen je graag! Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden, we hebben altijd een passende oplossing voor bedrijven en particulieren.