Als horecabedrijf zit je goed bij ZONklaar

Zonwering is het visitekaartje van je pand. Laat je zonweringen professioneel reinigen en impregneren.

8.7
235 beoordelingen
icon

Horeca

ZONklaar biedt jou als horecaondernemer meerdere oplossingen voor je zonweringen. De veelgebruikte markiezen, knikarmschermen en parasols aan de pittoreske panden, waar de horeca vaak gevestigd zijn, worden door intensief gebruik snel smerig. ZONklaar biedt de mogelijkheid om deze zonweringen professioneel te reinigen en te impregneren zodat de oude vertrouwde frisse uitstraling weer terugkeert. Ook voor technisch onderhoud kun je bij ons terecht. We zijn actief in heel Nederland.

Als klant van ZONklaar profiteer je van:

  • Aantrekkelijke volumekortingen
  • Snelle levering
  • Gegarandeerde hoge kwaliteit (niet goed= niet betalen)

Altijd verzekerd zijn schone, frisse en goed functionerende zonwering?

Met regelmatig professioneel onderhoud ben je verzekerd van altijd schone en goed functionerende zonwering. Daarnaast kun je daarmee de levensduur van je zonwering aanzienlijk verlengen en de aanschaf van nieuwe zonweringen voor een flinke periode uitstellen. Samen met jou bekijken we welke frequentie en onderhoudsmethode het beste bij jouw situatie past. Zodat je optimaal profijt hebt van onze diensten.

Waarom je als horecabedrijf goed zit bij ZONklaar

ZONklaar biedt een totaalpakket aan oplossingen met één aanspreekpunt voor alle diensten. Reinigen, impregneren, repareren, renoveren of overkleden: ZONklaar biedt altijd het juiste advies.

De voordelen:

  • landelijke dekking
  • niet tevreden, geld terug
  • korte levertijden
Berichten

Kan mijn tent krimpen door het wassen?

Uit onze testen bleek dat niet het geval te zijn. Maar hoe komt het dan dat een tent na het wassen soms niet meer past? Een paar jaar geleden hebben we dit op tot de bodem uitgezocht.

Lees verder

Partner van meer dan 300 bedrijven

in Nederland, Duitsland en België

Van straten Yacht & Charter
Oranje Marine Yacht & Engine solutions
Allround Watersport Meerwijck
WaterborgZonwering
Jachtbemiddeling Friesland