Als horecabedrijf zit u goed bij ZONklaar

Horecabedrijven opgelet. ZONklaar heeft volumekorting.

Horeca

ZONklaar biedt voor u als horecaondernemer meerdere oplossingen voor uw zonweringen. De veelgebruikte markiezen, knikarmschermen en parasols aan de pittoreske panden, waar de horeca vaak gevestigd is, worden door intendief gebruik snel smerig. ZONklaar biedt de mogelijkheid om deze zonweringen professioneel te reinigen en te impregneren zodat de oude vertrouwde frisse uitstraling weer volop tot zijn recht komt. Daarnaast kunnen onze kundige monteurs de defecte zonwering in een handomdraai weer optimaal doen functioneren. In vrijwel alle provincies van het land bezoeken wij de horecaondernemers om alle werkzaamheden vakkundig uit te voeren.

Waarom u als horecabedrijf goed zit bij ZONklaar

ZONklaar biedt een totaalpakket aan oplossingen met één aanspreekpunt voor alle diensten. Reinigen, impregneren, repareren, renoveren of overkleden: ZONklaar biedt altijd het juiste advies.

De voordelen:

  • landelijke dekking
  • niet tevreden, geld terug
  • korte levertijden
Berichten

Kan mijn tent krimpen door het wassen?

Klanten stellen mij deze vraag regelmatig. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat wij heel af en toe worden gebeld met de opmerking dat een bootkap na een behandeling in onze wasserij gekrompen bleek te zijn.

Lees verder