Gennaker en spinnaker reinigen

Laat je gennaker of spinnaker professioneel reinigen voor een topresultaat. Wij zorgen ervoor dat jij je voorzeilen na 14 dagen weer fris en schoon op kunt halen!

8.7
232 beoordelingen
icon

Gennaker en spinnaker reinigen

Om de levensduur van je gennaker of spinnaker aanzienlijk te verhogen, is het van belang het zeil periodiek te laten reinigen en opnieuw te voorzien van een beschermende coating. Het zeil van de gennaker en de spinnaker heeft afwijkende vormen. ZONklaar beheerst het wasproces voor deze zeilen als geen ander. Dit komt zowel het representatieve karakter als de zeileigenschappen van het zeil ten goede.

Reinigen en impregneren

We reinigen je zeilen op een innovatieve, duurzame en slijtagevrije manier met de Airless Washing Methode. We plaatsen de zeilen in een roestvrijstalen vacuümkamer. De machine verwijdert de lucht en water uit de holtes tussen de zeillagen, introduceert vervolgens het reinigingsmiddel dat in elke laag doordringt.  Vervolgens brengen we een water en -vuilafstotende coating aan op je voorzeilen, deze laag biedt bescherming tegen vuil, maar ook tegen UV-straling.

ZONklaar Inzamelpunten

Zijn jouw voorzeilen toe aan een professionele opknapbeurt? Breng ze naar een ZONklaar Inzamelpunt bij jou in de buurt en wij zorgen ervoor dat jij je voorzeilen na 14 dagen weer fris en schoon op kunt halen!

Berichten

Zeilen reinigen 3.0 met Airless Washing Methode

Duurzaam schoner, efficiënter en slijtagevrij wassen, dat doen we met de innovatieve Airless Washing Methode. ZONklaar is de enige aanbieder in Europa.

Lees verder