Parasols reinigen

Zijn je parasols toe aan een grondige opfrisbeurt? Breng ze naar een ZONklaar Inzamelpunt en je krijgt je parasols fris en helder terug!

8.7
232 beoordelingen
icon

Laat je parasol professioneel reinigen en onderhouden

Heb je één of meerdere parasols en zijn deze niet meer zo fraai als toen u ze ooit aanschafte? Zitten ze onder de vogelpoep en is het geen visitekaartje meer van uw bedrijf? Dan wordt het tijd voor een professionele opknapbeurt!

Het doek wassen we met een speciaal ontwikkelde shampoo nadat we de parasol droog hebben afgeborsteld of gezogen. Voor het reinigen gebruiken we een zachte borstel , zodat het middel diep in de vezel kan doordringen. We laten het doek van de parasol enige tijd inweken. Hierdoor verdwijnt niet alleen het oppervlaktevuil, maar ook vuil dat in het doek zelf zit. Vervolgens wordt het doek nagespoeld met water, is de parasol weer als nieuw en kun jij er weer volop van genieten!

 

Parasols impregneren

Na reiniging impregneren we je parasol. Hierdoor wordt parasoldoek weer vuil- en waterafstotend en minder gevoelig voor verkleuring door UV-licht. Desgewenst voeren we ook technisch en mechanisch onderhoud en reparaties uit aan het frame.