Parasols reinigen

Laat je parasol professioneel reinigen en onderhouden

Heb je één of meerdere parasols en zijn deze niet meer zo fraai als toen u ze ooit aanschafte? Zitten ze onder de vogelpoep en is het geen visitekaartje meer van uw bedrijf? Dan wordt het tijd voor een professionele opknapbeurt!

Het doek wassen we met een speciaal ontwikkelde shampoo nadat we de parasol droog hebben afgeborsteld of gezogen. Voor het reinigen gebruiken we een zachte borstel , zodat het middel diep in de vezel kan doordringen. We laten het doek van de parasol enige tijd inweken. Hierdoor verdwijnt niet alleen het oppervlaktevuil, maar ook vuil dat in het doek zelf zit. Vervolgens wordt het doek agespeold met water, is de parasol weer als nieuw en kunt u er weer van genieten zoals u dat deed toen u hem aanschafte.

 

Bereken nu zelf uw prijs

Parasols repareren

Er is niets vervelender dan dat uw parasol het laat afweten in een periode dat u hem het hardst nodig hebt. De reparatiedienst van ZONklaar is op maat gemaakt dat uw zo spoedig mogelijk weer kunt genieten van uw parasol. De reparatieservice is afhankelijk of de parasol door ZONklaar is geleverd. Wij zullen in elk geval alles in het werk stellen om uw parasol weer zo spoedig mogelijk zo te laten zijn, zoals u de parasol destijds aanschafte.

Parasols impregneren

Parasols zijn natuurlijk de eerste indruk van uw fraaie terras. Niets is erger dan dat de parasols onder de aanslag, alg en schimmels zitten. Laat daarom ieder jaar de parasols reinigen en impregneren. Daarnaast zal het doek van de parasol na het impregneren minder gevoelig worden voor verkleuring door UV-licht, wat de positieve uitsraling van uw terras ten goede komt.  Na het reinigen en impregneren wordt het parasoldoek ook weer vuil- en waterafstotend is. Indien gewenst voeren we ook technisch en mechanisch onderhoud uit aan het frame.

Bereken nu zelf uw prijs

Aan de
slag: