Parasols reinigen, repareren en impregneren.

Parasols reinigen

Parasol

Wilt u uw parasols laten reinigen omdat deze niet meer zo fraai zijn als op het moment dat u ze aanschafte? Zitten ze onder de vogelpoep en zijn ze geen visitekaartje meer voor uw bedrijf? Dan wordt het tijd voor een professionele opknapbeurt!

Het doek wassen we met een speciaal ontwikkelde shampoo, nadat we de parasol droog hebben afgeborsteld of gezogen. Voor het reinigen gebruiken we een zachte borstel, zodat het middel diep in de vezel kan doordringen. We laten het doek van de parasol enige tijd inweken. Hierdoor verdwijnt niet alleen het oppervlaktevuil, maar ook het vuil dat tot diep in het doek is doorgedrongen. Vervolgens spoelen we het  doek af met water en is de parasol weer als nieuw. U kunt weer volop genieten van uw parasols!

 

Parasols repareren

Niets is vervelender dan een parasol die het laat afweten in een periode dat u hem het hardst nodig heeft. De reparatiedienst van ZONklaar staat voor u klaar zodat u en uw gasten zo spoedig mogelijk weer kunnen genieten van de parasol.

Parasols impregneren

Parasols zijn belangrijk voor de eerste indruk van uw fraaie terras. Niets is erger dan parasols die onder de aanslag, alg en schimmels zitten. Laat daarom ieder jaar de parasols reinigen en impregneren voor een continue frisse uitstraling. Het doek van de parasol zal na het impregneren bovendien minder gevoelig worden voor verkleuring door UV-licht, wat de positieve uitstraling van uw terras ten goede komt. Na het reinigen en impregneren wordt het parasoldoek ook weer vuil- en waterafstotend. Indien gewenst voeren we ook technisch en mechanisch onderhoud uit aan het frame.

Aan de
slag: