Parasols reinigen, repareren en impregneren.

8.7
232 beoordelingen
icon

Parasols reinigen

Ook je parasols kun je bij ons laten reinigen. Het doek wassen we met een speciaal ontwikkelde shampoo, nadat we de parasol droog hebben afgeborsteld of gezogen. Voor het reinigen gebruiken we een zachte borstel, zodat het middel diep in de vezel kan doordringen. We laten het doek van de parasol enige tijd inweken. Hierdoor verdwijnt niet alleen het oppervlaktevuil, maar ook het vuil dat tot diep in het doek is doorgedrongen. Vervolgens spoelen we het  doek af met water en is de parasol weer als nieuw. Je kunt weer volop genieten van je parasols!

 

Parasol

Parasols repareren

Niets is vervelender dan een parasol die het laat afweten in een periode dat je hem het hardst nodig hebt. De reparatiedienst van ZONklaar staat voor je klaar zodat jij en je gasten zo spoedig mogelijk weer kunnen genieten van de parasol.

Parasols impregneren

Parasols zijn belangrijk voor de eerste indruk van je fraaie terras. Niets is erger dan parasols die onder de aanslag, alg en schimmels zitten. Laat daarom ieder jaar de parasols reinigen en impregneren voor een continue frisse uitstraling. Het doek van de parasol zal na het impregneren bovendien minder gevoelig worden voor verkleuring door UV-licht, wat de positieve uitstraling van je terras ten goede komt. Na het reinigen en impregneren wordt het parasoldoek ook weer vuil- en waterafstotend. Indien gewenst voeren we ook technisch en mechanisch onderhoud uit aan het frame.