Rolluiken reinigen

Rolluiken beschermen je bedrijfspand, loods of woning. Laat ze professioneel door ons reinigen. Na reinigen voorzien we je rolluiken van een beschermende wax.

8.7
232 beoordelingen
icon

Rolluiken schoonmaken

Rolluiken beschermen je bedrijfspand, loods of woning. Rolluiken worden blootgesteld aan de meest uiteenlopende weersomstandigheden en vragen om goed onderhoud. Na reiniging bewerken we je rolluiken met wax. De wax zorgt ervoor dat het rolluik minder vuil aantrekt, de lak langer mooi blijft en de motor of de bediening soepel blijft lopen. Daarnaast kunnen we ook het technisch en mechanisch onderhoud van je rolluiken verzorgen.

Het regelmatig schoonmaken van je rolluiken is belangrijk voor:

• Langere levensduur
• Optimale werking door gesmeerde delen
• Nette uitstraling van het pand
• Schoon aanzicht vanaf de binnenkant.

Binnenkant rolluiken schoonmaken

Het schoonmaken van de binnenkant is een moeilijke klus, maar het is wel belangrijk dat dit gebeurt. Wanneer de binnenkant niet gereinigd wordt, zal het vuil zich sneller uitbreiden, en het aluminium blijvend aantasten. Ook zal de verf en kleur aangetast worden, doodzonde! Je rolluiken zullen hierdoor steeds sneller vuil worden, ook aan de buitenkant. Daarom reinigen wij zowel de binnen- als de buitenkant van je rolluiken. Wij demonteren de lamellen compleet, zodat we ze ook echt overal grondig kunnen schoonmaken. We reinigen niet alleen het rolluikpantser maar ook de geleiders. Vervolgens reinigen en smeren we de rubbers.

Technisch onderhoud rolluiken

Voor een optimale werking van rolluiken is het belangrijk dat je niet alleen het rolluikpantser reinigt. Het reinigen van de geleiders hoort er ook bij. De rubbers moeten worden schoongemaakt en vervolgens gesmeerd. Ook controleren wij je rolluik op beschadigingen en checken we of de mechanische onderdelen nog goed functioneren. We voeren reparaties uit en vervangen zo nodig beschadigde onderdelen.

Verleng de levensduur van je rolluiken

Hoe vaak je rolluiken een onderhoudsbeurt nodig hebben, hangt af van hun locatie en de (weers)elementen waaraan ze bloot staan. Afhankelijk daarvan raden we je aan om je rolluiken om de 1 á 2 jaar te laten reinigen en waxen en ze te laten checken op functionaliteit en mogelijke schade. Regelmatig onderhoud werkt preventief: je rolluiken gaan langer mee en je voorkomt onverwachte hoge kosten.

Rolluiken schoonmaken prijs

rolluiken-reinigenDe richtprijs voor het reinigen van een rolluiken ligt tussen de € 35 en € 75 per rolluik. In de prijs zit het schoonmaken van de buitenzijde en de binnenzijde én waxen van lamellen en kap, technische controle en onderhoud.

Niet tevreden = niet betalen

Wij komen graag bij je langs om jouw rolluiken weer in topconditie te brengen! Na behandeling ontvang zijn je rolluiken weer glanzend schoon en in perfecte staat. Niet tevreden? Dan betaal je ook niet!