‘Hoe komen die ramen zo helder?’ Die vraag wordt ons vaak gesteld. ZONklaar vindt dat schone, heldere ramen in de bootkap of sprayhood voor iedereen bereikbaar moeten zijn. ZONklaar presenteert daarom ZONklaar PLASTIC glans&onderhoud SPRAY: voor kraakheldere kunststof ramen van bootkap en sprayhood.

Elke bootkap verdient kraakheldere ramen
Als je na de behandeling een schone kap en ramen hebt, wil je deze graag schoon hoúden. Kraakheldere vensters zijn fraai, zorgen voor goed zicht tijdens het varen en voor toegankelijkheid van zonlicht in de leefruimte. Verdient ook jouw bootkap kraakheldere ramen? Dan is ZONklaar PLASTIC glans&onderhoud SPRAY onmisbaar in je uitrusting! 

Gemak op zijn schoonst!
De plastic vensters van je bootkap krijgen veel te verduren. Met het het juiste onderhoud voorkom je dat je plastic ramen dof en vuil worden. ZONklaar PLASTIC glans&onderhoud SPRAY werkt gemakkelijk, snel en effectief.  Ideaal voor het onderhoud van alle soorten plastic vensters. Maar bijvoorbeeld óók voor glazen en RVS oppervlakten of gelakt hout!

Uniek product voor iedereen beschikbaar
Al die jaren dat wij als ZONklaar ramen polijsten zijn wij bezig geweest met het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige polijstmiddelen, op zoek naar dat ene állerbeste middel. Het resultaat heet ZONklaar PLASTIC glans&onderhoud SPRAY. Dit unieke product heeft inmiddels alle andere raam producten in onze werkplaats vervangen. Voor ZONklaar een  logische volgende stap om onze spray op de markt te brengen zodat deze voor iedereen beschikbaar is!

De ZONklaar PLASTIC glans&behoud SPRAY reinigt

  • Kunststof
  • RVS
  • Glas
  • Gelakt hout

ZONklaar PLASTIC glans&onderhoud SPRAY: Aanbevolen door de professional! 

Wilt u ook graag gebruik maken van dit product neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0515 - 785 435