ZONklaar Window Spray

"Wie sind die Fenster so klar geworden? Das ist eine Frage, die uns oft gestellt wird. ZONklaar ist der Meinung, dass saubere, klare Fenster in Sprayhood und Plichtzelt für jeden möglich sein sollten. 

8.7
231 beoordelingen
Symbol

ZONklaar Window Spray

Jede Bootshaube verdient kristallklare Fenster

Als je na de behandeling een schone kap en ramen hebt, wil je deze graag schoon hoúden. Kraakheldere vensters zijn fraai, zorgen voor goed zicht tijdens het varen en voor toegankelijkheid van zonlicht in de leefruimte. Verdient ook jouw bootkap kraakheldere ramen? Dan is ZONklaar Window Spray onmisbaar in je uitrusting! Natuurlijk óók heel geschikt voor de ramen van je kampeeruitrusting!

Je kent dit product misschien al onder de naam ‘ZONklaar Plastic glans & onderhoud Spray’. Vanwege de belangstelling vanuit het buitenland zijn we overgestapt op de Engelstalige productnaam ‘ZONklaar Window Spray’.

ZONklaar Window Spray voor goed zicht!

De plastic vensters van je bootkap krijgen veel te verduren. Met het het juiste onderhoud voorkom je dat je plastic ramen dof en vuil worden. ZONklaar Window Spray werkt gemakkelijk, snel en effectief. Ideaal voor het onderhoud van alle soorten plastic vensters. Maar bijvoorbeeld óók voor glazen en RVS oppervlakten of gelakt hout!

Einzigartiges Produkt für jeden verfügbar

Jarenlang zijn wij als ZONklaar bezig geweest  met het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige polijstmiddelen, op zoek naar dat ene állerbeste middel. Het resultaat is de ZONklaar Window Spray. Dit unieke product heeft inmiddels alle andere raamproducten in onze werkplaats vervangen. Voor ZONklaar was het een logische volgende stap om onze spray op de markt te brengen zodat deze voor iedereen beschikbaar is!

ZONklaar Window Spray reinigt:

  • Kunststoff
  • ROSTFREIER STAHL
  • Glas
  • Lackiertes Holz

ZONklaar Window Spray: Aanbevolen door de professional!

Möchten auch Sie dieses Produkt verwenden? Bitte kontaktieren Sie uns über das Kontaktformular oder rufen Sie 0515 - 785 435 an.

Ähnliche Artikel