ZONklaar Window Spray

‘Hoe komen die ramen zo helder?’ Die vraag wordt ons vaak gesteld. ZONklaar vindt dat schone, heldere ramen in de bootkap of sprayhood voor iedereen bereikbaar moeten zijn. 

8.7
232 beoordelingen
icon

ZONklaar Window Spray

Elke bootkap verdient kraakheldere ramen

Als je na de behandeling een schone kap en ramen hebt, wil je deze graag schoon hoúden. Kraakheldere vensters zijn fraai, zorgen voor goed zicht tijdens het varen en voor toegankelijkheid van zonlicht in de leefruimte. Verdient ook jouw bootkap kraakheldere ramen? Dan is ZONklaar Window Spray onmisbaar in je uitrusting! Natuurlijk óók heel geschikt voor de ramen van je kampeeruitrusting!

Je kent dit product misschien al onder de naam ‘ZONklaar Plastic glans & onderhoud Spray’. Vanwege de belangstelling vanuit het buitenland zijn we overgestapt op de Engelstalige productnaam ‘ZONklaar Window Spray’.

ZONklaar Window Spray voor goed zicht!

De plastic vensters van je bootkap krijgen veel te verduren. Met het het juiste onderhoud voorkom je dat je plastic ramen dof en vuil worden. ZONklaar Window Spray werkt gemakkelijk, snel en effectief. Ideaal voor het onderhoud van alle soorten plastic vensters. Maar bijvoorbeeld óók voor glazen en RVS oppervlakten of gelakt hout!

Uniek product voor iedereen beschikbaar

Jarenlang zijn wij als ZONklaar bezig geweest  met het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige polijstmiddelen, op zoek naar dat ene állerbeste middel. Het resultaat is de ZONklaar Window Spray. Dit unieke product heeft inmiddels alle andere raamproducten in onze werkplaats vervangen. Voor ZONklaar was het een logische volgende stap om onze spray op de markt te brengen zodat deze voor iedereen beschikbaar is!

ZONklaar Window Spray reinigt:

  • Kunststof
  • RVS
  • Glas
  • Gelakt hout

ZONklaar Window Spray: Aanbevolen door de professional!

Wil je ook graag gebruikmaken van dit product? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0515 – 785 435

Gereleateerd artikelen