Lassen Sie Ihren Gelenkarmschirm professionell reinigen

Verlängern Sie die Lebensdauer Ihres Gelenkarmschildes durch regelmäßige Wartung. Wir reinigen, imprägnieren und reparieren Ihren Bildschirm.

8.7
235 beoordelingen
Symbol

Knickarm-Siebreinigung vor Ort

Een knikarmscherm houdt met zijn brede uitval veel zon tegen en  zorgt voor meer schaduw op je terras of in je tuin. En ook binnen blijft het aanzienlijk koeler. Dat is heerlijk tijdens een hete zomer! Als je niets doet, kan je knikarmscherm in de loop der tijd flink vervuilen door vogelpoep, groenige aanslag en ander vuil. Met dat soort vervuiling maken wij korte metten. Wij helpen je graag door jouw knikarmscherm op locatie professioneel te reinigen en te impregneren. Hiermee verleng je de levensduur van je scherm en geniet je weer van de schaduw onder een fris en kraakhelder zonnescherm. Particulieren én ondernemers kunnen bij ons terecht.

Reinigen van je knikarmscherm

We borstelen het zonnescherm droog af, vervolgens reinigen we het zonnescherm met een door ZONklaar ontwikkelde shampoo. Met een zachte borstel brengen we het middel tot diep in de vezel aan en laten het weken. Hierdoor wordt niet alleen het oppervlaktevuil verwijderd, maar ook vuil in het doek zelf. Naderhand spoelen we het zonnescherm met schoon water af en laten het drogen. Na het drogen stellen we het scherm (als dat nodig is) opnieuw af, zodat het mooi recht is uitgelijnd en soepel in- en uitschuift.

  

Imprägnierung / Beschichtung

De laatste stap in het schoonmaakproces is het aanbrengen van de coating. Deze beschermlaag zat erop toen het doek de fabriek verliet, maar in de loop der tijd verdwijnt deze door alle weersinvloeden of na een reinigingsbeurt. Door deze impregneerbehandeling zal het doek weer vuil- en waterafstotend zijn, omdat vuil zich niet makkelijk meer aan het doek kan hechten. De kleurechtheid blijft langer gewaarborgd door een uniek UV-kleurfilter dat in de coating verwerkt is.

Technische und mechanische Wartung

Tijdens het technisch en mechanisch onderhoud, wordt alles gecontroleerd, gesmeerd, en waar nodig bijgesteld. Ook kunnen we bijvoorbeeld een handmatige bediening ombouwen naar een elektrische bediening.