Laat je terrasoverkapping professioneel reiningen

Maak je terras klaar voor de eerste zonnestralen! Wij verzorgen graag de professionele reiniging van je terrasoverkapping.

8.7
228 beoordelingen
icon

Terras klaarmaken voor nieuw seizoen

Is je terras nog niet klaar voor de eerste zonnestralen? ZONklaar helpt je hier graag mee. Een schone terrasoverkapping zorgt voor een frisse uitstraling van je huis of bedrijf. Het regelmatig laten reinigen bespaart veel geld en zorgt ervoor dat je nog jarenlang plezier hebt van je zonweringen.

Hoe reinigen we jouw terrasoverkapping?

Wij zorgen er allereerst voor dat je terrasoverkapping goed (droog) geborsteld wordt. Vervolgens brengen wij onze speciale shampoo aan, waardoor het vuil tot diep in de vezels verdwijnt. Naderhand spoelen we de luifel af met schoon water. Vervolgens brengen we de coating aan op de luifel, voor een langer leven van je terrasoverkapping. Als het nodig is voeren wij ook technisch onderhoud uit.

Een- of tweezijdig reinigen

We leveren maatwerk. Je kunt je doek een – of tweezijdig laten reinigen.  Het reinigen van alleen de buitenzijde doen we op locatie. Wil je graag dat we beide zijden behandelen, dan demonteren we je terrasoverkapping en reinigen en impregneren we het doek in onze wasserij. Is je terrasoverkapping toe aan een nieuw zonnedoek?  Ook dan kunnen we jou van dienst zijn.