Boottent reparatie

Professionele boottent reparatie door ZONklaar

Boottenten en bootkappen worden gedurende een groot deel van het jaar blootgesteld aan weers- en milieuinvloeden. Daarnaast tasten vogelpoep, weervlekken en schimmel de kwaliteit van het doek aan. Regelmatig reinigen en goed onderhouden is dus zeker geen overbodige luxe. Desondanks wil het natuurlijk gebeuren dat uw boottent mankementen oploopt, en dat boottent reparatie vereist is. ZONklaar werkt al jaren samen met een bekende zeilmaker om alle voorkomende gebreken te repareren zodat de kap of hoes, tip top kan worden opgeleverd.

Bij het repareren van je boottent kan je denken aan…
Stiksels: Het opnieuw doorstikken van stiknaden om lekkage te verkomen. We stikken over de bestaande stiknaad heen in een onopvallend kleur, hierdoor is de boottent weer 100% waterdicht en sterk genoeg om weer minimaal 5 jaar dienst te doen.

Acryl ramen: Het polijsten van acryl ramen, waardoor vuiligheid en haarkrasjes worden verwijderd. Indien het venster te ver is aangetast door de UV straling, dan kan ZONklaar plastic ramen vervangen door nieuwe, waardoor u weer kunt genieten van een onbelemmerd uitzicht.

Ritsen: Het vervangen of repareren van ritsen die door slijtage niet lekker lopen. In de meeste gevallen is er maar één helft kapot en hoeven we maar de helft te vervangen. Hierdoor kunnen we deze technische reparatie voordelig voor u herstellen.

Tenaxen of knoppen: ZONklaar heeft alle typen bevestiging knopen en kan deze voor je vervangen.

Biesrand: Indien er van uw biesrand stukken losraken en scheuren vertonen, kan de biesrand, worden vervangen waardoor het uiterlijk van je boottent weer zo goed als nieuw wordt.

Gaten en Scheuren: ZONklaar is in staat om gaten en scheuren voor u op te lossen. Hierdoor kan de scheur niet groter worden en blijft uw boottent waterdicht.

Boottent reparatie? ZONklaar neemt je deze klus graag uit handen!

De medewerkers van ZONklaar zijn gespecialiseerd in het reinigen, impregneren, renoveren of repareren van uw boottent en zijn door het hele land actief. Onze goed opgeleide mensen komen graag bij je langs om je boottent te repareren. ZONklaar biedt altijd het juiste advies.

ZONklaar, gemak op zijn schoonst!

Neem contact op

Daarom ZONklaar:
  • ic-check landelijke dekking
  • ic-check niet tevreden, geld terug
  • ic-check korte levertijden
  • ic-check oplossingsgericht
  • ic-check persoonlijk betrokken
Wij helpen je graag!

ma. t/m vr. 08.00 - 17.00 uur

0515 - 785 435

Chat met ons

Alleen échte vakmensen

Bij ZONklaar vind je stuk voor stuk vakmensen met passie voor hun werk.

ic-erkend-leerbedrijf ic-ebaco