Wintertent winterklaar maken

Als het vaarseizoen is afgelopen, is het tijd om de boot weer winterklaar te maken. De wintertent beschermt je boot in de winter tegen gure weersinvloeden zoals harde wind, regen en zelfs sneeuw. Een wintertent houdt de boot schoon en droog en zorgt dat vuil geen kans krijgt. Maar voordat je de boot van het winterkleed voorziet, is het belangrijk dat het doek schoon en vrij van vuil is. Door je wintertent regelmatig schoon te maken, verleng je daarmee de levensduur van het doek en van de boot aanzienlijk.

Voorkomen is beter dan herstellen

Allereerst wordt het oppervlaktevuil verwijderd en laten we de tent weken in een speciaal door ons ontwikkeld bassin. Na het weekproces wordt de tent schoon geborsteld en afgespoeld. ZONklaar brengt vervolgens een speciale coating aan, voor optimale bescherming en volledige waterdichtheid. Deze coating beschermt onder andere tegen algen, aanslag, water, schimmel, weer en UV-straling.

Tot slot wordt de wintertent onderworpen aan een kritische inspectie. Eventuele gebreken kunnen direct door ZONklaar worden hersteld. Voor alle voorkomende reparatiewerkzaamheden, heeft ZONklaar een passende oplossing.

Daarom ZONklaar:
  • ic-check landelijke dekking
  • ic-check niet tevreden, geld terug
  • ic-check korte levertijden
  • ic-check oplossingsgericht
  • ic-check persoonlijk betrokken