Kuiptent reinigen

Een kuiptent beschermt je boot in de winter of tijdens langere afwezigheid in de zomer. Kuiptenten hebben heel wat te verduren en worden continu blootgesteld aan allerlei weersinvloeden. Zand, zout, water en ander vuil tasten het doek aan en daarom is het belangrijk om de kuiptent regelmatig te laten reinigen. ZONklaar zorgt ervoor dat de tent weer als nieuw wordt. Het goed onderhouden hiervan verlengt niet alleen de levensduur van je kuiptent, maar ook van je boot.

De nieuwste apparatuur en reinigingsmiddelen

fok-wassen-inzVeel mensen denken nog steeds dat het goed is om de kuiptent met groene zeep te reinigen, maar juist dit middel laat een vettig laagje achter dat een perfecte voedingsbodem vormt voor schimmels. ZONklaar werkt daarom met de juiste reinigingsmiddelen welke tevens 100% biologisch afbreekbaar zijn. De wasserij beschikt over de nieuwste apparatuur en hierdoor kunnen we zelfs de meest kwetsbare doeken reinigen.

De kuiptent wordt allereerst onder gereduceerde druk afgespoten en ontdaan van al het vuil. Vervolgens laten we het object weken in een speciaal ontwikkeld bassin en na het weekproces wordt al het losgeweekte vuil eraf gespoten in de spuitcabine. Boottenten die bij ZONklaar in de wasserij komen zijn vaak ouder dan vijf jaar. Omdat de stiksels van tenten vaak maximaal vijf jaar meegaan, verzorgt ZONklaar ook het vernieuwde stikwerk ervan.

Daarom ZONklaar:
  • ic-check landelijke dekking
  • ic-check niet tevreden, geld terug
  • ic-check korte levertijden
  • ic-check oplossingsgericht
  • ic-check persoonlijk betrokken