Cabrioletkap reinigen

De cabrioletkap staat voortdurend bloot aan allerlei vervuilende elementen. Schimmel- of weervlekken ontsieren de kap en zorgen voor een significant kortere levensduur. Het periodiek reinigen van de cabrioletkap en het aanbrengen van een beschermende coating verhoogt de levensduur aanzienlijk.

Cabrioletkap reinigen

Cabrioletkap reinigen

We weken de cabrioletkap zo’n tien tot vijftien uur in een speciaal door ons ontwikkeld bassin. Hierdoor komt al het vuil los van de kap. Het bassin is uitgerust met een gesloten filter en een verwarmingssysteem. Hierdoor behouden het water en het reinigingsmiddel continu de juiste verhouding. Dit levert het optimale resultaat op. De temperatuur in het bassin is maximaal 30 ⁰C.  Hierdoor is  het proces 100% krimpvrij.

Schimmel-, roest- en olievlekken die na het weekproces niet verdwenen zijn geven we een nabehandeling. In onze spuitcabine  spuiten we onder gereduceerde druk al het vuil van de kap. Hierna hangen we de kap uit om te drogen.

Voordelig en professioneel de cabrioletkap laten reinigen? ZONklaar is je partner op het gebied van reiniging en coating. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

 

Daarom ZONklaar:
  • ic-check landelijke dekking
  • ic-check niet tevreden, geld terug
  • ic-check korte levertijden
  • ic-check oplossingsgericht
  • ic-check persoonlijk betrokken