Kussens & Hoezen

8,7
167 beoordelingen
icon

Kussens & Hoezen

Bootkussens en hoezen bepalen de uitstraling van je boot en zijn daarmee het visitekaartje. De kussens zorgen voor het nodige comfort, maar krijgen veel te verduren. Ze worden dag in dag uit blootgesteld aan zonlicht en komen regelmatig in aanraking met zeewater. Hierdoor zien de kussens er na verloop van tijd niet meer zo fris uit. Tijd om deze kussens en hoezen naar ZONklaar te brengen. ZONklaar blaast nieuw leven in je vervuilde bootkussens en laat ze er weer als nieuw uitzien.

We nemen het vervelende werk uit handen. Uw kussens en hoezen worden op professionele manier in onze wasserij gereinigd. Daarnaast worden de kussens en hoezen ook nog eens geimpregneerd, waardoor ze weer vuil- en waterafstotend worden. Normaal gesproken kunt u de kussens en hoezen binnen twee weken weer bij ons ophalen en zijn ze weer zoals u ze het liefste ziet: schoon en als nieuw!

Naast de bootkussens, is het ook mogelijk uw caravankussen te laten reinigen en impregneren. Dat gebeurt op dezelfde wijze als het reinigen en impregneren van de bootkussens.