Laat je zonwering professioneel reinigen

'Groen' is momenteel een populaire term, behalve als het over de aanslag op je zonwering gaat. Veel voorkomende gebreken bij oudere zonweringen zijn groene algaanslag, zwarte strepen van regenwater, het weer, schimmel en vogelpoep.

ZONNESCHERM REINIGEN

Na het droog afborstelen van het doek, wassen we het zonnescherm met een speciaal ontwikkelde shampoo. Met een zachte borstel brengen we het middel diep in de vezel aan en laten we het enige tijd inweken. Hierdoor verdwijnt niet alleen het oppervlaktevuil, maar ook het vuil dat in het doek zelf zit. Naderhand spoelen we het zonnescherm af met schoon water en laten we het drogen. Als het nodig is stellen onze vakmensen het scherm opnieuw af zodat het weer mooi recht is uitgelijnd en soepel in- en uitschuift.

zonnescherm1  zonnescherm2

Impregneren / coaten

druppel-sunbrellaDe laatste stap in het schoonmaakproces is het aanbrengen van de coating. Het scherm is in de fabriek  voorzien van een beschermlaag.  Deze laag verdwijnt in de loop der tijd door alle weersinvloeden. Onze impregneerbehandeling maakt het doek weer vuil- en waterafstotend en zorgt er voor dat het vuil zich niet makkelijk aan het doek kan hechten. De kleurechtheid blijft langer gewaarborgd door een uniek UV-kleurfilter dat in de coating verwerkt is.

Daarom ZONklaar:
  • ic-check landelijke dekking
  • ic-check niet tevreden, geld terug
  • ic-check korte levertijden
  • ic-check oplossingsgericht
  • ic-check persoonlijk betrokken