LAAT JE KNIKARMSCHERM PROFESSIONEEL REINIGEN

Doordat het knikarmscherm altijd in weer en wind hangt, hebben ze heel wat te verduren. Veel voorkomende gebreken bij oudere zonweringen zijn groene alg aanslag, zwarte strepen van regenwater, het weer, schimmel en vogelpoep.

KNIKARMSCHERM SCHOONMAKEN OP LOCATIE

Als het doek van de zonwering droog is afgeborsteld, wordt het zonnescherm gewassen met een eigen ontwikkelde shampoo. Met een zachte borstel wordt het middel diep in de vezel aangebracht om te weken. Hierdoor wordt niet alleen het oppervlaktevuil verwijderd, maar ook vuil wat in het doek zelf zit. Naderhand wordt het zonnescherm met schoon water afgespoeld en kan het drogen. Na het drogen wordt het scherm indien nodig opnieuw afgesteld, zodat het scherm mooi recht is uitgelijnd en soepel in- en uitschuift.

zonnescherm1  zonnescherm2

Impregneren / coaten

druppel-sunbrellaDe laatste stap in het schoonmaakproces is het aanbrengen van de coating. Deze beschermlaag heeft er vanuit de fabriek ooit opgezeten, maar in de loop der tijd verdwijnt dit door alle weersinvloeden. Door deze impregneerbehandeling zal het doek weer vuil- en waterafstotend zijn, omdat vuil zich niet makkelijk meer aan het doek kan hechten. De kleurechtheid zal langer gewaarborgd blijven door een uniek UV-kleurfilter die in de coating verwerkt is.

Daarom ZONklaar:
  • ic-check landelijke dekking
  • ic-check niet tevreden, geld terug
  • ic-check korte levertijden
  • ic-check oplossingsgericht
  • ic-check persoonlijk betrokken