Als particulier zit u goed bij ZONklaar

Particulieren opgelet. ZONklaar heeft volumekorting.

Particulier

Natuurlijk zijn de diensten van ZONklaar niet alleen bedoeld voor de zakelijke klant. Ook voor u als particuliere klant stellen wij het gehele portfolio van ZONklaar beschikbaar. Op maritiem gebied gaat dat om het reinigen van boottenten, zeilen en kussens. Wij ontzorgen u volledig op dit vlak, want u kunt u maritieme wasgoed heel simpel bij een van onze 62 inzamelpunten inleveren en na reiniging ook weer afhalen. Op het gebied van zonwering bieden wij u de complete verzorging van reiniging & impregnering aan van alle zonweringen, markiezen, knikarm- en uitvalschermen, parasols en screens. Naast al deze mogelijkheden kunnen we uw huis ook nog eens van de allernieuwste zonneschermen voorzien.

Waarom u als particulier goed zit bij ZONklaar

ZONklaar biedt een totaalpakket aan oplossingen met één aanspreekpunt voor alle diensten. Reinigen, impregneren, repareren, renoveren of overkleden: ZONklaar biedt altijd het juiste advies.

De voordelen:

  • landelijke dekking
  • niet tevreden, geld terug
  • korte levertijden
Berichten

Schimmelprobleem opgelost?

De meeste kappen en tenten die wij reinigen kunnen er weer een paar jaar tegenaan. Maar sommige bootkappen keren na een paar maanden terug met wéér die vervelende schimmel in het doek.

Lees verder