Zonwering reparatie

Professionele zonwering reparatie door ZONklaar

Zonwering wordt een groot deel van het jaar blootgesteld aan diverse weersinvloeden en vervuiling. Naast vervuiling zorgen defecten, storingen en slijtage ook voor negatieve effecten voor buitenzonweringen. Niet alleen de uitstraling maar ook zeker de werking is van belang bij een buitenzonwering. Een schone zonwering die niet goed werkt of kapotte onderdelen heeft, zorgt ook voor problemen.

Regelmatige reinigen en structureel onderhoud aan zonwering is zeker geen overbodige luxe. Desondanks wil het natuurlijk gebeuren dat uw zonwering mankementen oploopt, en dat zonwering reparatie vereist is.

zonwering-voor
zonwering-na

Klein onderhoud zonwering

Met klein onderhoud bedoelen wij het smeren en stellen van de bewegende delen plus het verwijderen van oppervlaktevuil (denk aan zaken zoals vogelpoep en spinrag).

Renovatie en reparatie van uw zonwering

Naast het reinigen en coaten van je zonnescherm, kan ZONklaar ook zonwering reparatie uitvoeren aan het scherm. Denk daarbij aan zaken zoals het aanbrengen van spijkerband en markiesnagels en het vervangen van katrollen. Ernstig aangetaste schermen kunnen dankzij gerichte reparaties of vervanging van onderdelen, nog een lange tijd mee.

Denk bijvoorbeeld aan het aanbrengen van nieuwe volants. Deze vaak golvende strook hangt praktisch altijd in weer en wind en raakt relatief snel beschadigd, maar is eenvoudig te vervangen. Oudere zonneschermen knappen er vaak flink van op. Ook alle andere onderdelen kunnen we repareren of vervangen.

Wil je een nieuw doek voor je zonnescherm uitzoeken? Onze goed opgeleide vakmensen adviseren je graag! Thuis zoek je de nieuwe stof vervolgens op je gemak uit. Het oude doek demonteren we en gebruiken we als mal voor het nieuwe. Binnen 2 weken plaatsen voor jou het zonnescherm mét nieuwe doek!

Zonwering reparatie? ZONklaar neemt je deze vervelende klus graag uit handen!

De medewerkers van ZONklaar zijn speciaal opgeleide mensen uit de zonweringsbranche met kennis van het reinigen, impregneren, renoveren of repareren van uw zonwering en zijn door het hele land actief. Onze goed opgeleide mensen komen graag bij je langs om je zonwering te repareren. ZONklaar biedt altijd het juiste advies.

ZONklaar, gemak op zijn schoonst!

Neem contact op

Daarom ZONklaar:
  • ic-check landelijke dekking
  • ic-check niet tevreden, geld terug
  • ic-check korte levertijden
  • ic-check oplossingsgericht
  • ic-check persoonlijk betrokken
Wij helpen je graag!

ma. t/m vr. 08.00 - 17.00 uur

0515 - 785 435

Chat met ons

Alleen échte vakmensen

Bij ZONklaar vind je stuk voor stuk vakmensen met passie voor hun werk.

ic-erkend-leerbedrijf ic-ebaco