Daarom ZONklaar

ZONklaar is gespecialiseerd in het reinigen, impregneren en repareren van elke type bootkap, zeil of zonwering. Vanuit onze kennis, expertise en jarenlange ervaring bieden wij deskundig reinigingsadvies op maat. ZONklaar wil tevreden klanten en streeft daarom naar een duurzame en persoonlijke relatie.

Unieke werkwijze

‘Wauw, dat hadden we nooit gedacht’. Deze reactie krijgen we wekelijks te horen van tevreden klanten na het zien van het eindresultaat. Door de jaren heen hebben onze medewerkers veel kennis opgedaan over de nieuwste reinigingstechnieken. Samen met diverse doekfabrikanten en chemiebedrijven heeft ZONklaar een unieke, eigen werkwijze ontwikkeld. Hierdoor krijgt ZONklaar zelfs de meest vervuilde of beschimmelde doeken weer als nieuw. Ontdek het zelf en vertel het verder.

Niet goed is niet betalen

Hoe weet je zeker dat je doek daadwerkelijk schoon wordt? De diensten van ZONklaar zijn zo ingericht, dat je dit risicoloos kunt uitproberen. ZONklaar beschikt over de nieuwste reinigingsmiddelen waarmee zelfs het hardnekkigste vuil verdwijnt. Maar is het doek echt niet meer te redden? Dan betaal je ook niets. Zien is geloven!

Snelle levering

Voor al het waswerk in de wasserij hanteert ZONklaar een gouden regel: oplevering binnen 10 werkdagen. Bij reparatie komen er twee werkdagen bij. 

Bij het reinigen van zonweringen op locatie geldt een andere norm. ZONklaar is actief door heel Nederland. Om de transportkosten laag te houden, proberen we reinigingswerk op locatie zoveel mogelijk te combineren met elkaar. ZONklaar maakt daarom altijd in overleg met je een afspraak op een voor jou geschikt tijdstip. Snel en efficiënt, zoals je het graag ziet.

ZONklaar inzamelpunten

ZONklaar werkt nauw samen met door ons geselecteerde watersportbedrijven en zeilmakers door heel Nederland. Bij deze inzamelpunten kun je de te wassen spullen afleveren. ZONklaar regelt samen met de inzamelende partij het transport van en naar onze wasserij. Heb je nog speciale wensen of vragen? Geef dit dan rechtstreeks door aan ZONklaar of meld dit bij het inzamelpunt. Makkelijk en transparant.

Persoonlijke service

De klant staat bij ons op nummer 1, 2 en 3. Wij nemen vooraf al jouw vragen en eventuele suggesties samen met je door. Daarnaast staat onze helpdesk  tijdens de openingstijden altijd voor je klaar via de chat, mail of telefoon.  Door onze uitgebreide kennis, jarenlange ervaring en goed opgeleide medewerkers zorgen we altijd voor de beste oplossing. Voor een goed advies en een kop koffie kun je altijd bij ons in Sneek terecht. Niets moet, alles kan!

Wij zijn een erkend leerbedrijf
ic-ebaco   ic-erkend-leerbedrijf

Een greep uit onze klanten:

VRAAG EENVOUDIG
JE OFFERTE AAN

over-zonklaar