Wij zijn ZONklaar

Waarom kan je je boottent, zeil of zonwering niet professioneel laten reinigen in watersportmekka Friesland? Dat verbaasde in 2009 het ondernemersduo Tino Schurer en Ane-Jan Knol. Het idee voor het oprichten van een professionele wasserij was geboren.

ZONklaar staat voor je klaar

Reinigingsbedrijf ZONklaar uit Sneek is in 2010 opgericht en staat voor klantgerichtheid, kwaliteit en een eerlijke prijs. Bij ZONklaar sta jij als klant centraal. Voor elk reinigingsprobleem heeft ZONklaar de juiste oplossing.  ZONklaar is zoveel meer dan alleen een reinigingsbedrijf.

Je kunt bij ZONklaar terecht voor het reinigen, stallen, impregneren, repareren of onderhouden van elk type bootkap, zeil of zonwering. De medewerkers van ZONklaar adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden om je product weer als nieuw te krijgen. ZONklaar biedt je een totaalpakket: alles onder één dak met één aanspreekpunt.

Onze wasserij beschikt over professionele apparatuur om iedere zonwering, boottent of zeil veilig en vakkundig te reinigen en te impregneren (waterdicht maken). Voor elk type doek hebben wij de juiste reinigingsmiddelen, allemaal 100% biologisch afbreekbaar.

Het team van ZONklaar staat altijd voor je klaar. Voor elk reinigingsprobleem heeft ZONklaar de juiste oplossing!

Maak kennis met ons team »

Hierin onderscheiden wij ons »

Wij zijn een erkend leerbedrijf

ic-ebaco   ic-erkend-leerbedrijf

kantoor-zonklaar zonklaar-personeel zonklaar-pand

Een greep uit onze klanten:

VRAAG EENVOUDIG
JE OFFERTE AAN