ZONKLAAR IN 2015

Geplaatst op: 23 december 2015

tijdlijn-zonklaarAls je alleen naar het nieuws op tv hebt gekeken viel er weinig te vieren afgelopen jaar. Toch viel bij ZONklaar wel degelijk wat te vieren. Zo mochten we veel nieuwe klanten begroeten en hebben we twee nieuwe collega’s gekregen. 2015 was ook het jaar waarin we ons 5 jarig bestaan mochten vieren en afgelopen november werd er een R&D (research & development) afdeling opgericht, die zich voor een groot deel zal richten op het steeds groter wordende schimmelprobleem in Nederland. Hierover zullen we later uitgebreid informeren. Tot slot werd er een geheel vernieuwde website gelanceerd en werd er een 2de hal in gebruik genomen door ZONklaar.


NIEUWE SITE ONLINE

Binnen 3min. uw offerte online geregeld!
offerte

‘Ik wil graag mijn kap laten wassen maar heb geen idee hoe zwaar mijn bootkap of boottent is’. Deze veel gestelde vraag was voor ZONklaar de aanleiding om dit eenvoudiger te maken.

Om u als klant ook in de toekomst te kunnen blijven voorzien in onze kernwaardes: KOK: kwaliteit, oplossing- en klantgerichtheid, is er achter de schermen het afgelopen jaar hard gewerkt aan een nieuwe website. Aan de hand van verzamelde data van de verschillende tent / kap soorten hebben we een module ontwikkeld waarvan wij menen dat het voor iedereen een enorme toegevoegde waarde zal worden. Door slechts 5 stappen te doorlopen kunt u nu zelf bekijken welke prijs daar tegenover staat. Deze tarieven corresponderen met de bestaande kilo staffel prijzen.

De website wordt in verschillende fases geoptimaliseerd. Komend jaar zullen er dus regelmatig aanpassingen worden gedaan om ook de overige diensten via een zelfde systeem te laten werken en de site optimaal te laten presteren. Daarnaast is er een live chat functie die tijdens onze openingstijden actief is. Heeft u een vraag of opmerking, dan kun je ook met een medewerker van ZONklaar via de chat communiceren om uw vraag of opmerking te beantwoorden.

Bekijk boottent module


KLANTEN VERTELLEN

logo-klanten-vertellenWaarschijnlijk heb je het zelf ook al wel eens gedaan, even kijken wat andere mensen zeggen van een bepaald product of een dienst.
Om voor onze klanten een reëel beeld te scheppen wat ze kunnen verwachten van onze dienstverlening, hebben we een recensie systeem van klantenvertellen.nl in de site verwerkt.
De meeste mensen zijn toch benieuwd hoe andere klanten het ervaren. Heb je al eens van onze dienstverlening gebruik gemaakt en kun je 2 minuten missen? Dan kunt je ons beoordelen wat je ervaringen waren via onderstaande link. Wij en onze toekomstige klanten zijn je zeer erkentelijk.

Schrijf een beoordeling!


ZONKLAAR HOTEL

ic-hotelNieuw op onze website is het ZONklaar hotel. Hier kun je verschillende arrangementen boeken om markiezen of parasols te laten afhalen waarna ze worden gereinigd, geïmpregneerd en er onderhoud kan worden uitgevoerd. Daarna krijgen ze een plekje in de verwarmde winterstalling en worden ze in het komend voorjaar weer terug geplaatst. Voor meer informatie klik hier.

Ga naar het hotel »