Coronavirus | Veiligheidsmaatregelen ZONklaar

Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM. Je wasopdracht contactloos ophalen? Bel ons even wanneer je gearriveerd bent!

8.7
228 beoordelingen
icon

Coronavirus | Veiligheidsmaatregelen ZONklaar

Coronavirus | Veiligheidsmaatregelen ZONklaar

Ook voor ZONklaar heeft het coronavirus de nodige consequenties. Onze werkzaamheden kunnen we gelukkig voortzetten. Ook in deze ongekende tijden werken wij hard om je zeilen, bootkappen, markiezen en zonwering stralend fris en schoon te krijgen. Wij hebben ons werkproces ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM. Zo werken we op gepaste afstand van elkaar, nemen we de voorgeschreven hygiëneregels in acht en blijven medewerkers met gezondheidsklachten thuis.

Contactloos ophalen van jouw wasopdracht
Wil je jouw schone zeilen of boottenten contactloos op komen halen? Bel ons even wanneer je gearriveerd bent (0515 – 785435) en vertel welke wasopdracht je op komt halen. Wij zoeken jouw schone wasopdracht op en leggen deze buiten voor de deur voor je klaar.

Wasopdracht ophalen bij een Inzamelpunt
Jouw wasopdracht contactloos ophalen bij je Inzamelpunt? Kijk vooraf even op de website van je Inzamelpunt voor instructies of neem telefonisch contact op met de beheerder van je Inzamelpunt.

Gereleateerd artikelen