Maak nu kans op een gratis 3-jarig fullservice onderhoudscontract

bij de professionele onderhoudsbeurt van je zonwering

8.7
199 beoordelingen
icon

Haal optimaal rendement uit je terras in de coronacrisis

Nu de horeca weer open kan en mag wil je dat je terras optimaal rendeert. Frisse en stralend schone zonwering en terrasoverkapping geven je terras een onweerstaanbare uitstraling en kunnen het verschil maken.

De feiten op een rij:

  •  85% van de bezoekers kiest voor een terras met schone & frisse zonwering.
  • Frisse en stralend schone zonwering en terrasoverkapping geven je terras een onweerstaanbare uitstraling. Gasten waarderen hun verblijf hoger en keren vaker terug.
  • Je bent voorbereid op seizoensverlenging. Met schone, waterdichte en goed functionerende terrasoverkapping zijn je gasten gedurende alle seizoenen verzekerd van een comfortabel buitenverblijf.

Laat nu je zonwering reinigen en maak kans op een gratis 3-jarig fullservice onderhoudscontract

Een fullservice onderhoudscontract bevat jaarlijks: * Professioneel reinigen & impregneren van al je zonwering *Verzorgen van alle technisch en mechanisch onderhoud *Uitvoeren van alle benodigde reparaties

*In de maanden juli, augustus en september verloten wij 3 maal een 3-jarig fullservice onderhoudscontract. Informeer naar de voorwaarden.

Wil jij meer omzet met stralende, schone en goed functionerende zonwering voor je terras?

Neem contact met ons op voor advies, informatie en/of een offerte en maak kans op een gratis 3-jarig fullservice onderhoudscontract. Deze actie is geldig tot en met 30 september2020

Wij zijn ZONklaar, specialist in reinigen & impregneren

ZONklaar is specialist op het gebied van reinigen en impregneren van alle soorten zonwering, markiezen, parasols en terrasoverkapping. Met ons unieke, in eigen huis ontwikkelde onderhoudsprocedé ben je gegarandeerd van de allerbeste resultaten.

Reinigen & Impregneren

Je zonwering is na behandeling stralend schoon en gegarandeerd waterdicht. Natuurlijk werken we met middelen die 100% afbreekbaar zijn. Onze unieke, in eigen huis ontwikkelde, impregneermethode komt zeer goed uit de testen en zorgt voor een robuuste vuilafstotende en waterdichte beschermlaag.

Voor en na behandeling ZONklaar

Repareren & Technisch onderhoud

Onze vriendelijke en goed opgeleide medewerkers verzorgen ook technisch en mechanisch onderhoud en voeren, waar nodig, reparaties uit.

Monteren & leveren nieuwe doeken

Is je zonweringdoek aan vervanging toe? Of wil je een andere kleur doek? Kies uit ons uitgebreide assortiment. Natuurlijk monteren wij het doek voor je!

Terras uitbreiden & Nieuwkoop

Terras uitbreiden? Is (een deel) van je terrasoverkapping aan vervanging toe? ZONklaar verzorgt ook nieuwkoop van regen -en windvaste terrasoverkapping en horecaparasols in alle soorten en maten. ZONklaar biedt maatwerk – en totaaloplossingen voor ieder terras.

 Niet tevreden = niet betalen

Is jouw zonwering wel heel erg vies en twijfel je zelfs of deze nog wel echt schoon kan worden? Met onze unieke reinigingsmethode worden ook jouw zonneschermen, markiezen, terrasoverkapping en parasols onherkenbaar schoon!

Optimaal rendement uit je terras halen gedurende alle seizoenen?

Gun je zonwering en terrasoverkapping professionele onderhoudsbeurt voor een onweerstaanbare uitstraling van je terras. We zijn in het hele land actief.

Wil jij meer omzet met stralende, schone en goed functionerende zonwering voor je terras?

Neem contact met ons op voor advies, informatie en/of een offerte en maak kans op een gratis 3-jarig fullservice onderhoudscontract. Deze actie is geldig tot en met 30 september 2020