imacWebsite

In 2014 hebben we als  ZONklaar koers gezet om onze service online zo eenvoudig en compleet mogelijk aan te bieden. De website werd 'lean' opgebouwd. Dat betekent dat we de website continue monitoren op verbeterpunten en achter de schermen voortdurend doorontwikkelen. Binnenkort gaat fase drie van de site online met weer tal van verbeteringen en nieuwe functionaliteiten. Houd onze website dus goed in de gaten! Mis je nog iets? Dan horen we dat graag.

Stagiaires

Als erkend leerbedrijf hebben we afgelopen jaar een aantal stagiaires van diverse opleidingen opgeleid. Wij vinden het belangrijk om studenten ervaring op te laten doen in het bedrijfsleven. Dit heeft ons veel werk uit handen genomen en zelfs mooie inzichten opgeleverd. We stellen onze stagiaires even kort aan je voor:

Pepijn Ruiter: Student Marketing en Communicatie MBO-4, periode 11-04-2016 t/m 11-11-2016
Pepijn heeft zich beziggehouden met het opzetten van een communicatieplan voor ZONklaar en de uitvoering hiervan. Ook onderzocht hij waar jullie als klant de voorkeur aan geven: het reinigen van je zonwering op locatie of in onze wasserij. Een meerderheid bleek reiniging op onze locatie te prefereren. Dat wordt in 2017 dan ook onze standaard werkwijze. In overleg blijft uitzondering op die regeling natuurlijk mogelijk.

Ties Adrichem: Student Handel/Groothandel MBO-4, periode 29-08-2016 t/m 11-11-2016
Ties heeft zich ontfermd over een actieplan om de nieuwe ZONklaar producten op de markt te brengen.

Claudia de Jong: Student Marketing en Communicatie MBO-4, Periode 14-11-2016 t/m 28-04-2017
Claudia is druk bezig met het organiseren van een evenement waarvan we alle ins en outs in 2017 bekend gaan maken!

Automatisering

We zijn overgestapt op een nieuw boekhoudprogramma met een crm systeem. Dit systeem heeft een koppeling gekregen met onze backoffice waardoor onze klanten de wasopdracht via een soort track en trace kunnen volgen. Dit heeft niet alleen voordelen voor ons, maar ook voor de klant. Door middel van statusupdates is de boottent of het zeil, het hele wasproces door te volgen. Voor jou als klant is  de opleverdatum altijd helder. Het hele traject neemt natuurlijk nooit meer dan 10 werkdagen in beslag.

ZONklaar Nieuwjaarsactie!

spraysZONklaar is continu bezig met het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige reinigingsoplossingen. Twee producten waren hiervan in 2016 het resultaat: de PLASTIC glans&onderhoud SPRAY en de PVC-SCHOON Spray. Deze unieke producten met het ZONklaar-label, hebben inmiddels de andere reinigingsproducten in onze wasserij vervangen. Voor ZONklaar is het een  logische volgende stap om onze sprays op de markt te brengen zodat deze voor iedereen beschikbaar zijn!

NIEUWJAARSACTIE: 15% KORTING IN DE HELE MAAND JANUARI OP DE PVC REINIGER EN DE PLASTIC REINIGER

PVC-SCHOON: Serres, marktkramen, reclamebanners en bootkappen: het zijn zo maar wat voorbeelden van PVC-toepassingen. Deze producten staan altijd bloot aan weer en wind en vervuiling ligt altijd op de loer. Maar hardnekkige regenwaterstrepen en atmosferisch vuil krijg je met gewone schoonmaakmiddelen niet weg! PVC-Schoon bevat een formule die afrekent met sterk en hardnekkig vuil.

PLASTIC glans&behoud SPRAY: De plastic vensters van je bootkap krijgen veel te verduren. Met het juiste onderhoud voorkom je dat je plastic ramen dof en vuil worden. ZONklaar PLASTIC glans&onderhoud SPRAY werkt gemakkelijk, snel en effectief.  Ideaal voor het onderhoud van alle soorten plastic vensters. Een uniek uv filter dat als bescherming achterblijft biedt de vensters een langere levensduur!

nieuwjaarZONklaar in 2017

ZONklaar zet haar koers als vakautoriteit in wassen en impregneren ook in 2017 voort. Op Boot Holland zullen we voor de 5de keer achtereen met een stand aanwezig zijn om al jouw vragen te beantwoorden. Om dienstverlening en verkoop van elkaar te scheiden, krijgt de verkooptak van onze producten een eigen label en handelsnaam. De naam en de missie van dit nieuwe label onthullen we in 2017. Wel kunnen we alvast prijsgeven dat innovatie het sleutelwoord is.

 

Tot slot wensen alle medewerkers van ZONklaar jou fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2017!