huik, maindrop en lazybag

Een goed onderhouden huik, maindrop of lazybag is niet alleen belangrijk voor de bescherming of het gebruik van de zeilen, maar het is ook het visitekaartje van je boot. Het zorgt namelijk voor een mooie en frisse uitstraling. Daarom is het belangrijk dat deze er netjes en verzorgd uitziet. ZONklaar weet dit als geen ander. Wij helpen je daarom graag om de huik, lazybag of maindrop van een grondige onderhoudsbeurt te voorzien zodat deze er weer als nieuw uitziet.

Professioneel reinigen

Allereerst wordt het object onder gereduceerde druk afgespoten en ontdaan van al het vuil. Vervolgens laten we het zo’n tien tot vijftien uur weken in een speciaal door ons ontwikkeld bassin. Hierdoor weekt zelfs het meest hardnekkige vuil los. Na het weekproces wordt het losgeweekte vuil eraf gespoten in de spuitcabine. Vervolgens hangen we het uit om te drogen en kan er nog een laatste controle plaatsvinden.

Complete check-up

Tot slot wordt er een complete check-up gedaan en kunnen er, indien wenselijk, reparaties door ons uitgevoerd worden. ZONklaar zet zich altijd in voor het hoogst haalbare resultaat en we helpen je graag om je canvaswerk in een goede conditie te houden.

Daarom ZONklaar:
  • ic-check landelijke dekking
  • ic-check niet tevreden, geld terug
  • ic-check korte levertijden
  • ic-check oplossingsgericht
  • ic-check persoonlijk betrokken