Flybridge kap (met achtertent)

Een Flybridge kap biedt bescherming tijdens het varen en verhoogt daardoor het vaargenot. Met een Flybridge kap heb je geen last van wind of regen en kun je toch van de omgeving genieten. Ook deze kap heeft onderhoud nodig. De boottent staat namelijk voortdurend blootgesteld aan allerlei vervuiling. Zout trekt bijvoorbeeld vocht, schimmels en algen aan en beschadigt hierdoor de Flybridge kap als je er niet op tijd bij bent.

Professionele wasserij

ZONklaar beschikt over een professionele wasserij. Je kunt je bootkap dus vakkundig door ons laten reinigen en wassen. ZONklaar beschikt over de nieuwste apparatuur en de juiste reinigingsmiddelen waardoor we zelfs de meest kwetsbare doeken kunnen reinigen. Bovendien kunnen we de Flybridge kap van een beschermende coating voorzien, waardoor de kap weer als nieuw is.

Met achtertent

Heeft jouw Flybridge kap ook een achtertent? Dat is geen probleem. ZONklaar voorziet zowel de bootkap als de achtertent van een professionele opfrisbeurt. Hierdoor is je boot voor klaar voor een nieuw vaarseizoen.

Daarom ZONklaar:
  • ic-check landelijke dekking
  • ic-check niet tevreden, geld terug
  • ic-check korte levertijden
  • ic-check oplossingsgericht
  • ic-check persoonlijk betrokken