Buiskap (met achtertent of achterkleed)

De buiskap is het visitekaartje van je boot en daarom is het belangrijk dat deze er schoon en verzorgd uitziet. ZONklaar helpt je hier graag mee. De buiskap staat voortdurend bloot aan allerlei vervuilende elementen. Ook schimmel- en weervlekken ontsieren de kap en zorgen voor een kortere levensduur. Professionele reiniging van de buiskap verhoogt niet alleen de levensduur maar verfraait ook het uiterlijk van de kap.

Buiskap reinigen

Buiskap reinigen We weken de buiskap tien tot vijftien uur in een speciaal door ons ontwikkeld bassin. Hierdoor weekt zelfs het meest hardnekkige vuil los van de kap. Het bassin is uitgerust met een gesloten filter en verwarmingssysteem. Hierdoor behouden het water en het reinigingsmiddel continu de juiste verhouding. De temperatuur in het bassin is maximaal 30 ⁰C.  Hierdoor is  het proces 100% krimpvrij.

Vlekken die na het weekproces niet verdwenen zijn, geven we een nabehandeling. In onze spuitcabine spuiten we de buiskap vervolgens onder gereduceerde druk af.  Vervolgens hangen we de buiskap te drogen.

ACHTERKLEED EN ACHTERTENT

Heb je een buiskap met achterkleed en/of achtertent? Dat is geen probleem! ZONklaar voorziet zowel de buiskap als het achterkleed en/of de achtertent van een professionele opfrisbeurt. Zo is je boot weer klaar voor een nieuw vaarseizoen. Voor elk type buiskap (en achterkleed en -tent) beschikt ZONklaar over de juiste reinigingsmiddelen.

Voordelig en professioneel de buiskap laten reinigen? ZONklaar is je partner op het gebied van reiniging en coating. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Daarom ZONklaar:
  • ic-check landelijke dekking
  • ic-check niet tevreden, geld terug
  • ic-check korte levertijden
  • ic-check oplossingsgericht
  • ic-check persoonlijk betrokken