Afdekzeil laten reinigen

Een afdekzeil beschermt je boot tegen wind, regen en andere soorten vervuiling. Afdekzeilen hebben tijdens het vaarseizoen veel te lijden en daarom is het verstandig om op tijd je vervuilde afdekzeil professioneel te laten reinigen door ZONklaar. Langdurig vuil kan namelijk het zeil beschadigen en daarmee de levensduur van het doek aantasten.

Professionele opfrisbeurt

Afdekzeilen worden continu blootgesteld aan diverse weersinvloeden en vervuiling. Regelmatig reinigen en goed onderhouden is dus zeker geen overbodige luxe. Het zelf wassen en schoonmaken van je afdekzeil lijkt makkelijk, maar er komt vaak meer bij kijken dan je denkt. ZONklaar neemt je deze vervelende klus daarom graag uit handen. De medewerkers van ZONklaar zijn gespecialiseerd in het reinigen en impregneren van zeilen en canvaswerk en zijn door het hele land actief.

Allereerst wordt het zeil onder gereduceerde druk afgespoten en ontdaan van al het vuil. Vervolgens wordt het resterende vuil losgeweekt in een speciaal ontwikkeld bassin. Tot slot wordt het doek van een water- en vuilafstotende coating voorzien. Naast het reinigen en coaten, kun je ook voor reparatie- en renovatiewerk bij ZONklaar terecht.

Daarom ZONklaar:
  • ic-check landelijke dekking
  • ic-check niet tevreden, geld terug
  • ic-check korte levertijden
  • ic-check oplossingsgericht
  • ic-check persoonlijk betrokken